Εντυπωσιάζει το εσωτερικό του Limassol Del Mar-Αποκλειστικά πλάνα

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η πρώτη και κύρια κατασκευαστική φάση του Limassol Del Mar. Πρόκειται για ένα κτήριο με μοναδική αρχιτεκτονική που κοσμεί το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Η εν λόγω ανάπτυξη, έκτασης 35 χιλιάδων τ.μ., είναι το αποτέλεσμα της κοινοπραξίας δύο κυπριακών εταιρειών, των ομίλων Leptos και D. Zavos.

Διαβάστε ακόμη: 

Ε.Ε.: Απέκλεισαν τη Ρωσία από τις χρηματοπιστωτικές αγορές

Τι εισάγει η Κύπρος από Ρωσία και τι στέλνει στον μεγάλο εξαγωγέα

Ε. Ευγενίου: Οι κυρώσεις κρίνουν τον αντίκτυπο στην κυπριακή οικονομία

Τζώρτζια Παναγιώτου: Δεν βλέπω γενική αποχώρηση ρωσικών εταιρειών

Μάριος Κληρίδης: Η οικονομία σε πολιτική σκληρή παρτίδα πόκερ

Το έργο παρέχει όλες τις υπηρεσίες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, όπως εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, spa και γυμναστήριο.

Στο Le Plaza Del Mar (ισόγειο του κτηρίου) πρόκειται να φιλοξενηθούν 31 καταστήματα, μεταξύ των οποίων δύο χώροι εστίασης, τα οποία αναμένεται να λειτουργήσουν λίαν συντόμως.

Πέραν των πιο πάνω παροχών, διατίθενται προς πώληση και ενοικίαση σουίτες και διαμερίσματα, επιπλωμένα αποκλειστικά από την Gianfranco Ferré Home.

Η κάμερα του InBusiness TV εξασφάλισε και παρουσιάζει για πρώτη φορά πλάνα από το εσωτερικό του κτηρίου, το οποίο αποτελείται από δύο πύργους 17 και 27 ορόφων.

Παράλληλα, οι directors του έργου, Παντελής Λεπτός και Μιχάλης Ζαβός, Co-chairman του ομίλου Leptos και Α’ εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου D. Zavos, αντίστοιχα, μιλούν στο InBusiness TV για τη δύσκολη συγκυρία που προκάλεσε η πανδημία, η οποία συνέπεσε με την κατασκευή του έργου.

Διαβάστε ακόμη: 

Πέτρος Ολύμπιος: Οφέλη και σωστή διαχείριση της πιστωτικής κάρτας

Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες, διαμερίσματα και οικόπεδα που ξεχωρίζουν

Την ίδια ώρα, οι διευθυντές του Limassol Del Mar αναφέρονται στους τρόπους με τους οποίους το έργο συνέβαλε στη βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της χώρας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τη συνέντευξη των directors του Limassol Del Mar στο InBusiness TV, διανθισμένη με εντυπωσιακά πλάνα από το εσωτερικό του έργου, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά: 

Δειτε Επισης

Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Γιατί είναι τόσο καίριος ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα στην οικονομική διπλωματία
Αλέξης Βαφεάδης: Νέος εργολάβος για τον δρόμο Πάφου-Πόλεως τον Σεπτέμβριο...«Δεν έχουμε χάσει λεφτά»
Οικιστική ανάπτυξη €10 εκατ. από την Celicandia στην Πέγεια
Μοναδικές ευκαιρίες για οικιστικά ακίνητα από την Altamira Real Estate
Κ. Κωνσταντή: Απαιτούνται γενναίες αποφάσεις και τομές για τα έργα του δημοσίου
Άμεσο τερματισμό των βραχυχρόνιων μισθώσεων ζητά το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών
Μ. Λάμπρου: Το δεύτερο εξάμηνο του 2026 αρχίζουν τα έργα για τον δρόμο Τάφοι των Βασιλέων-Κόλπος των Κοραλλίων
Σε αλματώδη πορεία η αδειοδότηση μη οικιστικών κτιρίων-Μεγαλύτερης αξίας και έκτασης
Piraeus Residences by Cyfield: Nέα μοντέρνα οικιστική ανάπτυξη στη Λευκωσία
Μικρή ετήσια άνοδος στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Ιανουάριο