Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες, διαμερίσματα και οικόπεδα που ξεχωρίζουν

Μία πλούσια γκάμα από ετοιμοπαράδοτες κατοικίες, διαμερίσματα και οικιστικά οικόπεδα ξεχωρίζει μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, στο οποίο περιλαμβάνονται 47 νέα ακίνητα.

 

Τα επιλεγμένα ακίνητα, που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε, εντοπίζονται σε περιζήτητες περιοχές του νησιού, που συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον μεταξύ των Κυπρίων αγοραστών, βρίσκονται σε καλή κατάσταση, είναι κενά και θεωρούνται ιδανικά για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, εξασφαλίζοντας καλές αποδόσεις στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 1η Μαρτίου.

 

Στην επαρχία Λευκωσίας, ξεχωρίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων που βρίσκεται στο Πλατύ Αγλαντζιάς και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €550.000. Η κατοικία διαθέτει μεγάλους και ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, ενώ εξωτερικά αποτελείται από αυλή, αποθήκη, ψησταριά και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Είναι ιδανική για πολυμελείς οικογένειες.

 

Στους Αγίους Ομολογητές εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €90.000, το οποίο βρίσκεται κοντά στη συμβολή των λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Προδρόμου. Στην ενορία Παναγιά, κοντά στο Πανεπιστήμιο Frederick, ξεχωρίζει κτήριο με δέκα διαμερίσματα, συνολικής έκτασης 612 τ.μ., τα οποία πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €90.000 το καθένα.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε και στην ενορία Χρυσελεούσας, κοντά στις λεωφόρους Αθαλάσσας και Στροβόλου, το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000.

 

Λίγο έξω από τη Λευκωσία, στην κοινότητα Καμπιών, επιλέξαμε μικρό αναπτυξιακό έργο το οποίο αποτελείται από τρεις ημιτελείς διώροφες κατοικίες, στην ενδεικτική τιμή των €260.000. Οι κατοικίες απολαμβάνουν ωραία θέα προς την ευρύτερη περιοχή και το φράγμα Ταμασσού, είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων ενώ η μία εξ’ αυτών διαθέτει πισίνα.

Ευρύχωρη κατοικία τριών υπνοδωματίων εντοπίσαμε στην επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται στον Δήμο Λιβαδιών, διαθέτει αυλή με ψησταριά και καλυμμένη βεράντα με πέργολα και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €280.000.

Επιπλέον, στον Δήμο Παραλιμνίου, κοντά στη λεωφόρο Κάππαρη και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, ξεχωρίσαμε ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, το οποίο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €70.000.


Οικιστικά οικόπεδα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό
Μεγάλο φάσμα ευκαιριών παρουσιάζονται και σε οικόπεδα που προσφέρονται για ανέγερση κατοικίας ή/και μικρής πολυκατοικίας. Τα εν λόγω ακίνητα είναι ιδανικά για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στον Δήμο Λατσιών εντοπίσαμε μεγάλο οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 1473 τ.μ., το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €370.000, ενώ εφάπτεται χώρου πρασίνου, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία έναντι άλλων ακινήτων της περιοχής. Στον ίδιο Δήμο, κοντά στη συμβολή των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Γιάννου Κρανιδιώτη, ξεχωρίσαμε επίσης, οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 534 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €150.000. Εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 23 μέτρα και χώρου πρασίνου.

 

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στη γνωστή περιοχή «Καμάρες» του Δήμου Αραδίππου, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην ενδεικτική τιμή των €150.000. Εφάπτεται πεζόδρομου και αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση τριώροφου κτηρίου ή/και συνεχόμενων κατοικιών με σκοπό την ιδιοχρησία καθώς και την ενοικίαση.

 

Τέσσερα οικιστικά οικόπεδα, σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €95.000 και φθάνουν μέχρι και τις €180.000, ξεχωρίσαμε στην Παλώδια της επαρχίας Λεμεσού. Τα περισσότερα από τα ακίνητα εφάπτονται χώρου πρασίνου και πεζόδρομου, ενώ αποτελούν εξαιρετική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια που ενδιαφέρονται να ανεγείρουν την μόνιμή τους κατοικία.

 

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1η Μαρτίου, με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας