Αλλάζει η οδός Τσερίου- «Θα είναι ένας σύγχρονος δρόμος»

InBusinessNews  19/01/2022 12:11
Αλλάζει η οδός Τσερίου- «Θα είναι ένας σύγχρονος δρόμος»

Αλλάζει η οδός Τσερίου- «Θα είναι ένας σύγχρονος δρόμος»

InBusinessNews  19/01/2022 12:11

Τη διεύρυνση και βελτίωση της οδού Τσερίου, στον Στρόβολο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που κατατέθηκε από τον Δήμο Στροβόλου, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο.

Το έργο θα υλοποιηθεί ως πολεοδομικό, με τη δαπάνη να επιμερίζεται 80% στο κράτος και 20% στον Δήμο Στροβόλου. 

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Στροβόλου χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για έγκριση του σχεδιασμού που υποβλήθηκε από τον Δήμο σχετικά με τη βελτίωση της οδού Τσερίου. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει τον αειφόρο και ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό της αναβάθμισης της οδού Τσερίου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Andreas Markides Associates.

Σε συνέχεια αυτής της θετικής εξέλιξης, επισημαίνει, ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα με τα επόμενα βήματα για υλοποίηση του έργου, βάσει χρονοδιαγραμμάτων, όπως και με την προκήρυξη προσφορών, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών, σε συνεργασία με τα αρμόδια κυβερνητικά Τμήματα.

Καταλήγοντας, ο Δήμος Στροβόλου υπογραμμίζει πως η νέα οδός Τσερίου θα είναι ένας σύγχρονος δρόμος που θα δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τους πεζούς και αναδεικνύοντας την εμπορική και κοινωνική βιωσιμότητα της περιοχής.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας