Ένα πρότυπο σπα ανοίγει προσεχώς στο Le Plaza Del Mar

InBusinessNews  07/01/2022 06:35
Ένα πρότυπο σπα ανοίγει προσεχώς στο Le Plaza Del Mar

Ένα πρότυπο σπα ανοίγει προσεχώς στο Le Plaza Del Mar

InBusinessNews  07/01/2022 06:35

Μετά το λανσάρισμα της First Boutique στο Le Plaza Del Mar ακολουθεί πυρετωδώς τις ετοιμασίες το ‘Sole Beauty Spa’. Πρόκειται για ένα πρότυπο χώρο ομορφιάς, αρμονίας και ευεξίας στο αναπτυξιακό έργο.

Διαβάστε ακόμα: 

Νέες ξενοδοχειακές αναπτύξεις που δίνουν ώθηση στη Λάρνακα

A. Αμερικάνος: Λιγότεροι φοιτητές επιλέγουν το Η.Β. λόγω του Brexit

Το εξειδικευμένο προσωπικό θα προσφέρει περιεκτικό πρόγραμμα ευεξίας και χαλάρωσης, προσαρμοσμένο στις προσωπικές προτιμήσεις του κάθε ατόμου. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν παραδοσιακές θεραπείες από μασάζ και θεραπείες προσώπου μέχρι και υπηρεσίες κομμωτηρίου ή αναζωογόνησης, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες, όπως αισθητική κοσμετολογία, εισπνοές υδρογόνου και προγράμματα ατμοθεραπείας.

Μεγάλο ενδιαφέρον από brands
Το Limassol Del Mar, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει προς ενοικίαση πολυτελείς επωνυμίες στα τελευταία διαθέσιμα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, όπου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και γίνονται διαβουλεύσεις με διάφορους επιχειρηματίες του εμπορίου.

Διαβάστε ακόμη:

Το Limassol Del Mar ανοίγει τις πόρτες του στους πρώτους ένοικους

Le Plaza Del Mar: Άφιξη First Boutique, κάλεσμα σε πολυτελή brands


Σχεδόν sold out το Limassol Del Mar

Μπουτίκ, εστιατόριο, καφέ, cigar lounge και wine bar
Tο Le Plaza Del Mar θα αποτελέσει την έδρα σε πολυτελείς μπουτίκ και διεθνείς επωνυμίες, ένα επώνυμο εστιατόριο, καφετέριες, ένα cigar lounge και ένα wine bar. Ο εν λόγω εμπορικός χώρος καλύπτει συνολικά 4.230τ.μ., και φιλοξενεί 21 καταστήματα, 10 χώρους εστίασης και χώρους στάθμευσης για 260 οχήματα.

Το Le Plaza Del Mar αντικρύζει τη θαλάσσια ακτογραμμή της Λεμεσού, ενώ περιτριγυρίζεται από όμορφα διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους με φοίνικες, υδρο-δημιουργίες και χώρους χαλάρωσης. Ως ο πρώτος προορισμός υπαίθριων αγορών στη Λεμεσό, το Le Plaza Del Mar προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να απολαμβάνουν τη ζωντάνια και την ενέργεια του πολυτελούς προορισμού, καθώς και να δοκιμάζουν διάφορες γαστρονομικές επιλογές και κοκτέιλ κάτω από τον ήλιο της μεσογείου.

Για ενδεχόμενη συνεργασία και ενοικίαση εμπορικής στέγης, τα ενδιαφερόμενα brands μπορούν να επικοινωνούν με την αναπτυξιακή κοινοπραξία Cypeir Properties στο +357 25 510 888.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας