Τα δέκα+ μεγάλα επενδυτικά deals στις Πλάτρες

Μάριος Ιωάννου  22/09/2021 06:30
Τα δέκα+ μεγάλα επενδυτικά deals στις Πλάτρες

Τα δέκα+ μεγάλα επενδυτικά deals στις Πλάτρες

Μάριος Ιωάννου  22/09/2021 06:30

Σημαντικές συμφωνίες πώλησης ή μακροχρόνιας/βραχυχρόνιας ενοικίασης στην περιοχή των Πλατρών πέτυχε η επενδυτική πλατφόρμα του Τροόδους.

Με συντονιστή το Δίκτυο Τροόδους και συνεργαζόμενους φορείς τις κοινότητες Πλατρών, Πεδουλά και Κακοπετριάς, επιτεύχθηκαν μεγάλα deals που αφορούν ξενοδοχεία και καταστήματα στο ορεινό θέρετρο των Πλατρών.

Μετά τις πωλήσεις/ενοικιάσεις που έγιναν πραγματικότητα στις Πλάτρες, αναβαθμίζοντας περαιτέρω την περιοχή, το επόμενο βήμα είναι η προώθηση επενδύσεων στις κοινότητες Πεδουλά και Κακοπετριάς.

Διαβάστε ακόμα: 

Ενθουσιασμένος για το νέο του project ο Teddy Sagi

Χ. Διογένους: Κρίση ταυτότητας για τον τομέα της αυτοκίνησης

Όλοι οι χώροι εστίασης του Metropolis Mall

Τα δέκα+ μεγάλα επενδυτκά deals στις Πλάτρες
Μιλώντας στο InBusinessNews ο κοινοτάρχης Πλατρών και πρόεδρος του Δικτύου Τροόδους Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι στόχος της όλης προσπάθειας είναι η προώθηση ολόκληρης της περιοχής και των ορεινών θερέτρων του Τροόδους.

Διαβάστε ακόμη:

Δέκα μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες σε Πλάτρες, Κακοπετριά και Πεδουλά

Μερικές από τις συμφωνίες αφορούν την πώληση του ιστορικού ξενοδοχείου Petit Palais, του διατηρητέου ξενοδοχείου Mount Royal, καθώς και του Minerva Hotel (με στόχο την επαναλειτουργία του).
 

petitpalais

Επιτεύχθηκε επίσης η πενταετής ενοικίαση του International Cafe, το οποίο ανανεώθηκε και επαναλειτούργησε ως International Cafe-Bar-Resto, όπως επίσης και η μακροχρόνια ενοικίαση του Kallithea Hotel, στις Πάνω Πλάτρες.

international

kallithea

Σημειώνεται ότι μακροχρόνια ενοικίαση έχει επιτευχθεί και για το ιστορικό Forest Park.

forestpark

Τέσσερα επίσης μικρά καταστήματα έχουν ενοικιαστεί, εκ των οποίων τα δύο μετατράπηκαν σε γκαλερί, ενώ τα άλλα δύο αναμένεται να τα διαχειριστεί το Forest Park, με τη λειτουργία καταστημάτων πώλησης αλεσμένου καφέ, τσαγιού και άλλων τοπικών προϊόντων.

Στα deals πώλησης συγκαταλέγονται επίσης το ξενοδοχείο Splendid, το Pendeli Hotel, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των Πλατρών και είναι υπό ανακαίνιση, αλλά και το Cleopatra Shop, απέναντι από το Petit Palais.

pendeli

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας