Τα πρώτα ακίνητα που βγάζει στην αγορά η Themis Real Estate

Αρκετές επιλογές για επενδυτές, και όχι μόνο δίνει, το πορτφόλιο της Themis Real Estate, με διάφορα ακίνητα περιλαμβανομένων αγροτικών τεμαχίων, οικιών, βιομηχανικών αποθηκών, εστιατορίων και άλλων.

Το InBusinessNews επέλεξε και σας παρουσιάζει τα πρώτα ακριβά ακίνητα που διαθέτει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία. 

Υπενθυμίζεται ότι η Themis Real Estate είναι η εταιρεία που διαχειρίζεται τα ακίνητα που απέκτησε η Pimco από την Τράπεζα Κύπρου (Helix 2) με την πώληση δανειακών χαρτοφυλακίων με συνολική μεικτή λογιστική αξία ύψους €1,339 εκατ. (εκ των οποίων €1,311 εκατ. αφορούν μη εξυπηρετούμενα δάνεια). 

Διαβάστε ακόμη: 

Themis Real Estate: Ποιος είναι ο νέος παίχτης στην αγορά ακινήτων 

Γ. Γεωργίου: Ο στόχος για το Nicosia Μall και το κόστος από την πανδημία 

Τι περιμένουν οι επιχειρηματίες από το νέο Περί Εταιρειών Νόμο

1.  

Το πιο ακριβό ακίνητο που διαθέτει η εταιρεία είναι δύο αποθήκες στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου με αρχική τιμή τα 1,75 εκατ. ευρώ. Οι αποθήκες βρίσκονται αρκετά κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας και περίπου 400 μέτρα από τον πρώην Ορφανίδη.

Στα 2.900 τ.μ. διαθέτει χώρους γραφείων, αίθουσα συνεδριάσεων και κουζίνα, σύστημα κλιματισμού, σύστημα πυρασφάλειας και σύστημα ασφάλειας. Το παρών ακίνητο βρίσκεται υπό ενοικίαση.

2.  

Στο κέντρο της Λευκωσίας βρίσκεται το κτίριο «Odysseia» από το οποίο διατίθεται προς πώληση το εστιατόριο που βρίσκεται στο ισόγειο στην τιμή των 1,65 εκατ. ευρώ. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική διασταύρωση στη Γρίβα Διγενή και Θεμιστοκλή Δέρβη.

Το ισόγειο έχει έκταση 251τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο, αποθηκευτικό χώρο, μικρή κουζίνα και μια προσβάσιμη τουαλέτα. Ο ημιώροφος έχει επιφάνεια 135τ.μ. αποτελείται από ενιαίο χώρο, τουαλέτες για τους επισκέπτες, αποδυτήρια, τουαλέτες προσωπικού με ντους, αποθηκευτικό χώρο και κουζίνα. Διαθέτει κεντρικό σύστημα κλιματισμού, σύστημα εξαερισμού, συναγερμό και σύστημα πυρασφάλειας. Έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης πεζοδρομίου 148τ.μ. στο μπροστινό μέρος του καταστήματος, έξι θέσεις στάθμευσης στο πρώτο υπόγειο, έξι θέσεις στάθμευσης στο δεύτερο υπόγειο καθώς και χώρο στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες στο δεύτερο υπόγειο.

3.

Στο ίδιο κτίριο βρίσκεται και η καφετέρια, η οποία πωλείται προς 1,58 εκατ. ευρώ. Το ισόγειο έχει έκταση 247τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο, μπαρ, αποθηκευτικό χώρο, κουζίνα και μια τουαλέτα. Ο ημιώροφος έχει έκταση 123τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο και τουαλέτες για τους επισκέπτες. Διαθέτει κεντρικό σύστημα κλιματισμού και σύστημα ασφαλείας. Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης πεζοδρομίου 110τ.μ. στο μπροστινό μέρος του καταστήματος, 11 θέσεις στάθμευσης στο πρώτο υπόγειο, πάρκινγκ για άτομα με ειδικές ανάγκες και αποθήκη υγραερίου στο ισόγειο. Η περιοχή αποτελείται από κτίρια μικτής χρήσης με μεγάλο αριθμό εμπορικών μονάδων.

4.

Συνολικά τέσσερα χωράφια 6940 τ.μ. βρίσκονται προς πώληση στη Λευκωσία στην τιμή 1,22 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ακίνητο από τέσσερα γειτονικά χωράφια στη Λακατάμια, το οποίο βρίσκεται περίπου 1,1 χλμ δυτικά της λεωφόρου Τσερίου και 1 χλμ νοτιοδυτικά του αεροδρομίου Λακατάμιας.

Το ακίνητο επωφελείται από πρόσοψη δρόμου περίπου 171 μέτρα κατά μήκος των δυτικών συνόρων και πρόσοψη περίπου 51μ κατά μήκος των βορείων συνόρων.

5.

Στο πορτφόλιο της Themis Real Estate το πιο ακριβό οικιστικό ακίνητο βρίσκεται στην Πάφο με τιμή 971,000 ευρώ. Πρόκειται για σπίτι πέντε υπνοδωματίων στην Τίμη.

Το ακίνητο έχει έκταση 398τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από αίθουσα, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης με τραπεζαρία, σαλόνι, τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών, πλυντήριο και γραφείο. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και μια σοφίτα με αποθηκευτικό χώρο. Το υπόγειο αποτελείται από ένα βοηθητικό δωμάτιο, έναν χώρο αποθήκευσης, δύο ντους, έναν χώρο παιχνιδιών και έναν εξοπλισμό πισίνας. Εξωτερικά υπάρχει σκεπαστός χώρος στάθμευσης και πισίνα.

6.

Στους Αγίους Ομολογητές, και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Μιχαλακόπουλου, πωλείται κατάστημα 244 τ.μ. στην τιμή των 710,000 ευρώ. Πρόκειται για ενιαίο κατάστημα με ημιώροφο 131τ.μ., τουαλέτα και άλλους βοηθητικούς χώρους και αποκλειστικό δικαίωμα αποθήκευσης στο πρώτο και στο δεύτερο υπόγειο. Το κατάστημα επωφελείται από την αποκλειστική χρήση δύο καλυμμένων θέσεων στάθμευσης στο δεύτερο υπόγειο.

7.

 

Στην Πάφο επίσης βρίσκεται το 2ο πιο ακριβό οικόπεδο με τιμή 695,000 ευρώ. Πρόκειται για οικιστικό ακίνητο στη Γεροσκήπου με έκταση 8,895 τ.μ. Το ακίνητο αποκτήθηκε από τη Themis Portfolio Management Holdings Limited εντός του πλαισίου αναδιάρθρωσης που προβλέπεται στην φορολογική νομοθεσία της Κύπρου.

8.

Στην τιμή των 680,000 ευρώ πωλείται βιομηχανικό χωράφι στη Νήσου έκτασης 5787 τ.μ. Το ακίνητο έχει ακανόνιστο σχήμα και επωφελείται από περίπου 43 μέτρα πρόσοψη δρόμου κατά μήκος ενός εγγεγραμμένου δρόμου στα νοτιοανατολικά σύνορά του.

Η άμεση περιοχή περιλαμβάνει πολλές βιομηχανικές αναπτύξεις, καθώς και μη ανεπτυγμένα αγροτεμάχια.

9.

 

Οικία στη Λακατάμια βρίσκεται προς πώληση στην τιμή των 640,000 ευρώ. Το ακίνητο αφορά σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στην οδό Αγίου Νικολάου και 500 μ. από την δημοτική πισίνα Λακατάμιας.

Το σπίτι έχει έκταση 250τ.μ. χτισμένο σε συνολική έκταση 2.388τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ενιαίας διαρρύθμισης, γραφείο με ντους, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών. Ο επάνω όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (το ένα εκ των οποίων με ιδιωτικό μπάνιο) και ένα δευτερεύον μπάνιο. Το υπόγειο αποτελείται από χώρο στάθμευσης, γυμναστήριο, δωμάτιο εξυπηρέτησης, κουζίνα, ντους και λεβητοστάσιο. Εξωτερικά υπάρχει μια μεγάλη περιφραγμένη αυλή.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πιο πάνω ακίνητα, όπως και τα υπόλοιπα που διατίθενται, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Themis (www.themisrealestate.com).

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης