Themis Real Estate: Ποιος είναι ο νέος παίχτης στην αγορά ακινήτων

Είσοδο στην κυπριακή αγορά πραγματοποίησε η Themis Real Estate, με δραστηριότητα στον τομέα των ακινήτων, έχοντας στο χαρτοφυλάκιό της τεμάχια γης προς ανάπτυξη, αγροτικά τεμάχια, οικίες (σπίτια και διαμερίσματα), καθώς και εμπορικά ακίνητα.

Μετά την ολοκλήρωση από την Τράπεζα Κύπρου του Project Helix 2, με την πώληση δανειακών χαρτοφυλακίων με συνολική μεικτή λογιστική αξία ύψους €1,339 εκατ. (εκ των οποίων €1,311 εκατ. αφορούν μη εξυπηρετούμενα δάνεια) (Χαρτοφυλάκια Α και Β), τα οποία είναι εξασφαλισμένα με ακίνητα, σε επενδυτικά ταμεία συνδεδεμένα με την PIMCO, η Themis Portfolio Management Holdings Ltd ανέλαβε τη διαχείριση των εν λόγω μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Διαβάστε ακόμα: 

4+1 μεγάλα έργα που έλαβαν πράσινο φως και τροχοδρομήθηκαν

Η&Μ: Αύξησε πωλήσεις στην Κύπρο

Με την εμπειρία της Resolute
Με τη διεθνή εμπειρία της Resolute Asset Management, στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, ιδιοκτησιών και έργων, η Themis Real Estate ανέλαβε τη διαχείριση ακινήτων, τα οποία θα προκύπτουν από ενδεχόμενες αναδιαρθρώσεις δανείων.

Με έδρα το Λονδίνο, η Resolute, η οποία διαθέτει παρουσία στην Ευρώπη, λανσάρει την Themis Real Estate, υπό τη διαχείριση της οποίας βρίσκεται ήδη ένας μεγάλος αριθμός ακινήτων.

Εύρος τιμών και επιλογών για ενδιαφερόμενους αγοραστές
Σημειώνεται ότι ένας σημαντικός αριθμός αυτών των ακινήτων προωθούνται ήδη προς πώληση στην ιστοσελίδα της Themis (www.themisrealestate.com), προσφέροντας ένα εύρος τιμών και επιλογών για ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Δεδομένου ότι η πανδημία οδήγησε στη μείωση του αγοραστικού ενδιαφέροντος από μεγάλους επενδυτές, πλέον η κινητήριος δύναμη της αγοράς ακινήτων είναι οι εγχώριοι αγοραστές, οι οποίοι επικεντρώνονται κυρίως σε οικόπεδα, οικίες και διαμερίσματα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Themis Real Estate, με ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων στοχεύει στην εδραίωση της ηγετικής της παρουσίας στον τομέα των ακινήτων, επικεντρωνόμενη στον Κύπριο αγοραστή.

Δειτε Επισης

Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα