Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ακίνητα σε περιζήτητες περιοχές της Λάρνακας από €70.000

Έντονη οικιστική αλλά και εμπορική αναβάθμιση βιώνει η Λάρνακα τα τελευταία χρόνια, με τα αναπτυξιακά έργα που υλοποιούνται να δίνουν άλλο αέρα στην περιοχή.

Ενδεικτικά, η ενιαία ανάπτυξη που δρομολογείται στο Λιμάνι και τη Μαρίνα της Λάρνακας, εκτιμάται πως θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, μετατρέποντας την πόλη σε ποιοτικό τουριστικό προορισμό, προσελκύοντας ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες. Σημαντική εξέλιξη θεωρείται επίσης, η πρόσφατη λειτουργία του Metropolis Mall που έρχεται να ενισχύσει τον εμπορικό χαρακτήρα της περιοχής καθώς και η δρομολόγηση έργων για αναβάθμιση της ακτογραμμής Λειβαδιών - Ορόκλινης.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται μία σειρά από βελτιωτικά έργα που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ανέγερση νέου ιδιωτικού πανεπιστημίου και Παραδοσιακής Δημοτικής Αγοράς, εξωραϊσμό όψεων και ανάπλαση της πλατείας στο «Ζουχούρι», δημιουργία νέας Τεχνικής Σχολής καθώς και αναβάθμιση του Ευρυβιάδειου Γυμνασίου.

 

 

 

Προνομιακά οικόπεδα στο κέντρο της Λάρνακας

Σε μία περίοδο, λοιπόν, που η ζήτηση για αγορά ακινήτων στην Λάρνακα παρουσιάζεται αυξημένη, εντοπίζεται, σε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της επαρχίας, ιδιαίτερα περιζήτητες για αγορά και ανέγερση κατοικιών, μία πληθώρα οικιστικών οικοπέδων, τα οποία διατίθενται προς πώληση από την Altamira Real Estate, μέσα από την ιστοσελίδα της www.altamirarealestate.com.cy.

Συγκεκριμένα, ξεχωρίζουν 12 οικιστικά οικόπεδα που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης καθώς και τις αναπτυσσόμενες περιοχές Κιτίου και Ορόκλινης. Τα ακίνητα, που διατίθενται σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €70.000 και φθάνουν μέχρι και τις €200.000, προορίζονται κυρίως για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης αλλά και ιδιώτες, ενώ μπορούν να διασφαλίσουν πολύ καλές αποδόσεις στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες.

Στο κέντρο της πόλης ξεχωρίζει γωνιακό οικιστικό οικόπεδο που βρίσκεται σε σταυροδρόμι στην ενορία Σωτήρος και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Διαθέτει πρόσωπο περί τα 40 μέτρα και είναι ιδανικό για ανέγερση μικρού διώροφου κτηρίου.

Στην ίδια ενορία εντοπίζονται επίσης, ελκυστικό οικόπεδο που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €130.000 και είναι ιδανικό για ανέγερση τριώροφου οικιστικού κτηρίου με οροφοδιαμερίσματα καθώς και οικιστικό οικόπεδο που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €200.000 και είναι κατάλληλο για ανέγερση τετραώροφης πολυκατοικίας.

Ελκυστικές ευκαιρίες σε Ορόκλινη και Κίτι

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα ακίνητα που εντοπίζονται στις τουριστικές περιοχές Ορόκλινης και Κιτίου, τα οποία είναι ιδανικά για ανέγερση οικιστικών κτηρίων και ξεχωρίζουν για την γρήγορη και εύκολη πρόσβαση που προσφέρουν προς τις γύρω κοινότητες αλλά και τον Διεθνή Αερολιμένα της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, στην Ορόκλινη ξεχωρίζουν δύο οικιστικά οικόπεδα. Το ένα έχει εμβαδόν 534 τ.μ., βρίσκεται σε αδιέξοδο - γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό καθώς διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων - είναι ιδανικό για ανέγερση διώροφης κατοικίας και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000. Το άλλο ακίνητο είναι έκτασης 1.842 τ.μ., έχει διπλή πρόσοψη και εφάπτεται χώρου πρασίνου. Διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €175.000 και αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση οικιστικού κτηρίου με διαμερίσματα.

Στο Κίτι εντοπίζονται ακόμη, οικιστικά οικόπεδα που βρίσκονται σε ήσυχες τοποθεσίες και είναι ιδανικά για ανέγερση κατοικίας. Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 574 τ.μ. που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €91.000. Εφάπτεται σε δημόσιο χώρο πρασίνου και διαθέτει συνολικό πρόσωπο επί του δρόμου περί τα 19 μέτρα. Στην ενδεικτική τιμή των €90.000 πωλείται επίσης, οικόπεδο που διαθέτει πρόσωπο περί τα 22 μέτρα και είναι έκτασης 599 τ.μ..​

Στην ίδια περιοχή ξεχωρίζουν επίσης, δύο ακίνητα τα οποία καταλήγουν σε αδιέξοδο και διατίθενται στην ενδεικτική τιμή των €94.000 και €101.000 αντίστοιχα καθώς και οικιστικό οικόπεδο που εφάπτεται πεζόδρομου και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €109.000.

Στην κοινότητα εντοπίζονται ακόμη, οικόπεδο που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €85.000, είναι έκτασης 542 τ.μ. και διαθέτει πρόσωπο περί τα 18 μέτρα καθώς και μερίδιο γωνιακού οικιστικού χωραφιού που πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €70.000.

 

 

 

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

 

Δειτε Επισης

Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
INDEX: Η Λάρνακα είναι το ανερχόμενο hotspot για επενδυτές και αγοραστές κατοικιών
Altamira Real Estate: 300+ αγροτεμάχια από €2 το τετραγωνικό μέτρο
AstroBank: Προς πώληση ημιτελής κατοικία, οικιστικά και εμπορικά ακίνητα
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες για το μουσείο Λεμεσιανού Καρναβαλιού (photos)
Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει η Altamira Real Estate
CYENS: Εντυπωσιάζει η αποκατάσταση της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας (photos)
Ολοκλήρωση αντιπλημμυρικού έργου από την Cyfield στους Αγίους Ομολογητές
Επίσημη πρώτη παρουσίαση για την εταιρεία ανάπτυξης γης Shuna Group
Από το 2030 όλα τα νέα κτίρια θα πρέπει να έχουν μηδενικές εκπομπές άνθρακα - Οι νέοι κανόνες