Ritz-Carlton Residences: Η απαρχή των branded residences στην Κύπρο

Το ΙΝ Business και ο διευθύνων σύμβουλος του Marfields Group, Tal Mashkif, παρουσιάζουν το νέο μεγάλο έργο του Ομίλου στη Λεμεσό.

Kύριε Mashkif, πείτε μας παρακαλώ λίγα λόγια για τον όμιλο Marfields. Μέσα σε διάστημα μερικών ετών έχει αναπτύξει μεγάλα έργα σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Η Marfields συνεχίζει να επενδύει στην κυπριακή αγορά ακινήτων για συγκεκριμένου είδους αναπτύξεις, για τις οποίες η ζήτηση είναι μεγάλη. Πάντα αναζητούμε τις καλύτερες δυνατές τοποθεσίες για τα έργα μας, συνδυάζοντας άριστο σχεδιασμό και κατασκευή, με τις βέλτιστες προδιαγραφές.

Γνωστός για τα πολυτελή Olympic Residence στη Λεμεσό και Central Park Residences στη Λευκωσία, ο όμιλός μας έχει συνδέσει το όνομά του με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη πολυτελών οικιστικών έργων υψηλών προδιαγραφών, που προσφέρουν ένα επιλεκτικό και ποιοτικά αναβαθμισμένο τρόπο ζωής. Τα ακίνητα του ομίλου έχουν επαναπροσδιορίσει την έννοια του πολυτελούς τρόπου ζωής.

Πώς αποφασίσατε να προχωρήσετε στη συμφωνία με τη Marriot International για το έργο The Ritz-Carlton Residences, Limassol, Cyprus; Τα branded residences είναι κάτι που αποζητούσαν οι αγοραστές σας;
Η συνεργασία με τη Marriot International, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της φιλοξενίας και των branded οικιστικών έργων, μας έδωσε κίνητρο να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό οικιστικό έργο. Η φιλοσοφία μας ως επαγγελματίες ανάπτυξης γης εστιάζει στην καινοτομία, κάτι που χαρακτηρίζει τα έργα μας.

Η σύνδεση της εταιρείας μας με το όνομα του Ritz-Carlton, ενός brand με πέραν των 100 ετών ιστορίας, ήταν για εμάς το επόμενο βήμα, προσφέροντας στους πελάτες μας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και ασύγκριτη ποιότητα. Οι υφιστάμενοι πελάτες μας, που επένδυσαν στο έργο μας πριν ανακοινωθεί η συνεργασία με τη Marriot, φυσικά και έμειναν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την εξέλιξη αυτή. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ενδιαφέρον από πιθανούς αγοραστές που ψάχνουν για branded οικίες και αυτό το συγκεκριμένο τρόπο ζωής είναι μεγάλο. Το The Ritz-Carlton Residences, Limassol,Cyprus απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής για αυτούς και την οικογένειά τους και ανέσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά τους. Φέρνουμε κάτι καινούργιο στην Κύπρο. Το έργο αυτό αποτελεί την απαρχή των branded residences στο νησί, ενός κομματιού της αγοράς που ήταν κενό.

Τι περιλαμβάνει ακριβώς η συμφωνία με τη Ritz-Carlton. Από τις επαφές σας μαζί τους, πώς αντικρίζουν την κυπριακή αγορά;
Η εταιρεία μας υπέγραψε διάφορες συμφωνίες με τη Marriot, οι οποίες διασφαλίζουν την εφαρμογή προτύπων που συνάδουν με το ήθος και τους κανονισμούς του Ritz-Carlton. Εξασφαλίσαμε ένα συμβόλαιο διαχείρισης του έργου από τη διεθνή ομάδα του Ritz-Carlton, με την ελάχιστη χρονική διάρκεια να έχει τεθεί στα 30 χρόνια.

Η Κύπρος, στηρίζεται στην ανάπτυξη αλλά και στις ξένες επενδύσεις, όπως επίσης και σε άτομα και εταιρείες που θέλουν να μεταφέρουν τη ζωή τους ή την εταιρεία τους στην Κύπρο. Η κυπριακή αγορά είναι σχετικά εύθραυστη και υποφέρει από σύντομους επιχειρηματικούς κύκλους που ολοκληρώνονται νωρίς. Θεωρούμε ότι ο πρόσφατος τερματισμός του προγράμματος επενδύσεων θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε τους ποιοτικούς αγοραστές, αυτούς που πραγματικά θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν εδώ.

 

 

Πραγματοποιήσατε ήδη μία μεγάλη οικιστική επένδυση στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, το καινοτόμο έργο Olympic Residences. Σήμερα, νιώθετε δικαιωμένος για την απόφασή σας;
Μέσα από τα έργα μας πάντα προσπαθούμε να βελτιστοποιήσουμε και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο. Στο Olympic Residences και πάντα σε συντονισμό με τις αρμόδιες Αρχές, αποκτήσαμε περισσότερη θέα προς τη θάλασσα, κατασκευάζοντας δύο κτίρια 19 ορόφων και τοποθετώντας τα με τέτοιο τρόπο, ώστε να διατηρήσουμε την ανοιχτή θέα προς τη θάλασσα για όλους στην ευρύτερη περιοχή. Χρησιμοποιώντας απλή κοινή λογική, καταφέρνουμε να δημιουργούμε μια win-win κατάσταση για όλους τους εμπλεκόμενους.

Τι άλλα έργα να αναμένουμε το επόμενο διάστημα από τη Marfields;
Έχοντας θέσει νέα πρότυπα στην αγορά πολυτελών οικιστικών αναπτύξεων, η εταιρεία μας προσανατολίζεται προς την ανάπτυξη ενός μεσαίου επιπέδου οικιστικού έργου, που θα συγκεντρώνει ανέσεις και πλεονεκτήματα που προσφέρει μια πραγματική κοινότητα, με κοινές υπηρεσίες σε πολύ ελκυστικές τιμές. Παράλληλα, πιστεύουμε στην αγορά εμπορικών ακινήτων, έτσι σχεδιάζουμε την ανάπτυξη ενός έργου - ορόσημου για τοπικές επιχειρήσεις ή για εταιρείες που επιθυμούν να μεταφέρουν τα γραφεία τους στην Κύπρο.

 

 

Υπηρεσίες

• Υπηρεσίεςθυρωρού όλο το 24ωρο

• Valet parking

• Υπηρεσίες πορτιέρη

• Κρατήσεις αεροπορικών και ιδιωτικών αεροπορικών ταξιδιών

• Πληροφορίες για αγορές

• Υπηρεσίες διανομής

• Εμπορικό κέντρο

• Κρατήσεις λιμουζίνας και σέρβις αυτοκινήτου

• Κρατήσεις ξενοδοχείων, γηπέδου γκολφ, εστιατορίων, υπηρεσιών spa

• Συντονισμός μετακόμισης

• Υπηρεσίες για τα κατοικίδια

• Υπηρεσίες αφύπνισης

• Υπηρεσίες αίθουσας συνεδριάσεων

• Πληροφορίες για παραστάσεις θεάτρων και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων

• Διανομή ημερήσιου Τύπου και περιοδικών.

Όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία των Branded Residences, θα χαρούμε να τους υποδεχτούμε στο Sales Gallery.

The Ritz Carlton Residences, Limassol, Cyprus

Λεωφόρος Αμαθούντος, 10

4531 Μουτταγιάκα, Λεμεσός

Τηλ: +357 25747575

www.rcrlimassol.com


 

• Αναμενόμενος χρόνος παράδοσης έργου: Τρίτο τρίμηνο του 2022.

• Εργοδοτούμενοι στο εργοτάξιο: 160 - αριθμός που θα διπλασιαστεί σύντομα με την εντατικοποίηση των εργασιών.

• Η θυγατρική Marfields Construction ηγείται της κατασκευής. Η ομάδα αποτελείται από διεθνείς και ντόπιους εμπειρογνώμονες, αλλά και επαγγελματίες που εξειδικεύονται σε τέτοιου είδους έργα, ενώ μερικοί έχουν εμπειρία σε μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά και οικιακά έργα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

• Το να είσαι ιδιοκτήτης ενός Ritz-Carlton Residence, στη Λεμεσό, σου επιτρέπει να βιώνεις μια εξαιρετική εμπειρία ζωής ακριβώς απέναντι από τη Μεσόγειο θάλασσα, περιτριγυρισμένος από ήσυχους, όμορφα διαμορφωμένους κήπους, εξωτερικές πισίνες και ένα μοναδικό spa, μεταξύ πολλών άλλων.

• Το έργο έχει 33 ορόφους και αποτελείται από 182 κατοικίες, 1, 2 και 3 υπνοδωματίων.

• Η ανοικτή διαρρύθμιση κάθε κατοικίας αλλά και οι ευρύχωρες βεράντες δίνουν την αίσθηση ότι ο ιδιοκτήτης, ζει πάνω στη θάλασσα, συγκεκριμένα πάνω σε ένα ιδιωτικό σούπερ γιοτ, με αδιάκοπη πανοραμική θέα στη γραφική ακτή της Λεμεσού.

• Οι εσωτερικοί χώροι έχουν ξεκάθαρη έμπνευση από τη Μεσόγειο και την Κύπρο, προσφέροντας μια γκάμα ανέσεων, από το ευρύχωρο λόμπι έως τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους, από την εξαιρετική τραπεζαρία μέχρι τις πισίνες με θέα στη θάλασσα.

• Κάθε κομμάτι του The Ritz-Carlton Residences, Limassol,Cyprus έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης, ιδιωτικότητας, αποκλειστικότητας και του πιο άνετου τρόπου ζωής που μπορεί κάποιος να φανταστεί.

 

Νομική σημείωση - Το έργο The Ritz-Carlton Residences, Limassol, Cyprus, δεν ανεγείρεται, ανήκει ή πωλείται από τον Όμιλο Marriott International ή άλλες συνδεδεμένες του εταιρείες.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας