Arion Court: Νέο Οικιστικό Έργο του Σχεδίου «Ζήτα Κατοικία»

Μετά την μεγάλη επιτυχία του νέου σχεδίου «Ζήτα Κατοικία», Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός παρουσιάζει το νέο οικιστικό έργο Arion Court. Το Arion Court αποτελεί ένα επιπλέον θεμέλιο λίθο στην επιτυχημένη ανάπτυξη και εξέλιξη του σχεδίου Ζήτα Κατοικία, υπηρετώντας την ανάγκη των συμπολιτών μας για προσιτή ιδιοκατοίκηση στη Λεμεσό.

Το σχέδιο «Ζήτα Κατοικία» δίνει τη δυνατότητα σε οικογένειες να διασφαλίσουν το πολυπόθητο ιδιόκτητο ακίνητο τους, απολαμβάνοντας άριστο κατασκευαστικό και σχεδιαστικό αποτέλεσμα σε δελεαστικές τιμές, με μικρή προκαταβολή, τέσσερα πρώτα χρόνια άτοκα και μηνιαία δόση από 500 ευρώ (*κατόπιν τραπεζικής έγκρισης). 

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός, στο πλαίσιο του σχεδίου Ζήτα Κατοικία, έχει ήδη ολοκληρώσει το σχεδιασμό και τις διαδικασίες πολεοδομικής αδειοδότησης για το Arion Court, που θα βρίσκεται στην περιοχή Πέτρου και Παύλου, μία από τις πλέον ραγδαία αναπτυσσόμενες περιοχές της Λεμεσού.
 

Διατηρώντας την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Ομίλου, το νέο έργο σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε σχολεία, εμπορικά κέντρα, καταστήματα και χώρους εστίασης. Το Arion Court περιλαμβάνει επτά ευρύχωρα και μοντέρνα διαμερίσματα: πέντε διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων, εκ των οποίων το ένα είναι duplex (διπλό) και δύο μεγάλα διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων με κήπο οροφής που προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη Λεμεσό.  

Όλα τα διαμερίσματα σχεδιάστηκαν με ανώτερης ποιότητας οικοδομικά υλικά ακολουθώντας τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο εσωτερικός σχεδιασμός αναδεικνύει την κομψότητα και φινέτσα συνδυάζοντας αρμονικά την αισθητική με την πρακτικότητα. Το Arion Court είναι η ιδανική επιλογή για τη σύγχρονη οικογένεια που αναζητεί την πολυλειτουργικότητα και την άνεση.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Arion Court: 25818555 ή sales@zavos.com

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας