Νέο Γραφείο Πωλήσεων της Cybarco στη Λεμεσό

Μετά τo επιτυχημένο λανσάρισμα της ανανεωμένης εταιρικής της ταυτότητας, η Cybarco έχει προχωρήσει στο άνοιγμα νέου γραφείου πωλήσεων ακινήτων στη Λεμεσό, στην είσοδο της βραβευμένης Μαρίνας Λεμεσού. 

Ο Γιώργος Γεωργίου, Διευθυντής Πωλήσεων της Cybarco Development Ltd, αναφέρθηκε στη λειτουργία του νέου γραφείου ως ευκαιρία για επανασύνδεση με τους πελάτες, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας ο κόσμος απομακρύνθηκε λόγω περιορισμών και οι πωλήσεις γίνονταν εξ αποστάσεως. «Κοιτάζουμε πάντα μπροστά και όπου είναι απαραίτητο προσαρμόζουμε τα πλάνα και τη στρατηγική μας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις συνθήκες της αγοράς. Αυτή η χρονιά ήταν απρόβλεπτη σε πολλούς τομείς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ θα πρέπει να προσαρμοστούν στις αλλαγές που παρατηρούνται στον κλάδο μας, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η προσωπική επαφή και οι επισκέψεις στα έργα θα είναι η προτεραιότητα των πελατών μας μόλις αρθούν οι περιορισμοί του Covid-19. Το προϊόν μας παραμένει ποιοτικό, η χρηματοδότηση των έργων μας είναι εξασφαλισμένη, οι κατασκευαστικές εργασίες συνεχίζονται, και πιστεύουμε ότι η ζήτηση για παραθαλάσσια ακίνητα σε προνομιακές τοποθεσίες θα συνεχιστεί. Είναι σημαντικό να έχουμε ισχυρή παρουσία στη Λεμεσό, όπου βρίσκονται τα περισσότερα από τα έργα μας. Είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετείχαμε στην ανάπτυξη της Μαρίνας Λεμεσού, και πιστεύουμε πως η τοποθεσία του νέου μας γραφείου προσφέρει την ιδανική βάση για να αναδείξουμε την αξιοπιστία και το εύρος των δυνατοτήτων μας».
 

Η έμπειρη ομάδα πωλήσεων με την οποία στελεχώνεται το γραφείο θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερoμένων για πληροφορίες αναφορικά με την εταιρεία και τα εμβληματικά της έργα, όπως επίσης για καθοδήγηση σε θέματα που αφορούν τη διαδικασία αγοράς, διαχείρισης και ενοικίασης ακινήτων. Το ωράριο του νέου γραφείου θα είναι από τις 08:30 έως τις 17:30 Δευτέρα με Παρασκευή και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 13:00.
 

Το άνοιγμα του νέου γραφείου πωλήσεων στην κύρια είσοδο της Μαρίνας Λεμεσού απέχει χρονικά λίγους μόνο μήνες από την ολοκλήρωση αυτού του συναρπαστικού προορισμού για superyachts, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση ενός έργου-ορόσημου και μιας  επιτυχημένης ιστορίας για το νησί μας και την πόλη της Λεμεσού. Έχοντας διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση της Κύπρου από το 1945, η Cybarco, μέλος του Ομίλου Λανίτη, είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις ακινήτων στη Μαρίνα Λεμεσού, καθώς επίσης στο Trilogy Limassol Seafront, στο Akamas Bay Villas και στο Aktea Residences.
 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα cybarco.com για να ανακαλύψτε τις ξεχωριστές αναπτύξεις της Cybarco.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας