Altamira: Tεμάχια γης από €4.000 στην Κλήρου

Η επιτυχημένη εκστρατεία της Altamira Real Estate, «Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά», κάνει την εμφάνισή της και αυτή τη βδομάδα έχοντας ως επίκεντρο την Κλήρου, με την Εταιρεία να διαθέτει προς πώληση μια ευρεία γκάμα τεμαχίων γης, τόσο για οικιστική όσο και για γεωργική χρήση, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
 
Συνολικά 26 ακίνητα στην κοινότητα είναι διαθέσιμα μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, σε τιμές προσφοράς για δύο βδομάδες, με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να έχουν την ευκαιρία να τα διεκδικήσουν υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τις προσφορές τους μέχρι τις 10 π.μ. της 15ης Δεκεμβρίου.
 
Η κοινότητα της Κλήρου βρίσκεται σε μια προνομιακή περιοχή η οποία παρουσιάζει σημαντικά αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, κυρίως από νεαρά ζευγάρια που αναζητούν πλέον την ανέγερση ιδιόκτητης κατοικίας με χαμηλό κόστος αγοράς. Ενδιαφέρον καταγράφεται και από μία μεγάλη μάζα αγοραστών οι οποίοι επενδύουν σε αγροτεμάχια χαμηλού κόστους, προσβλέποντας αλλαγή των πολεοδομικών ζωνών και ανατίμηση της κεφαλαιουχικής αξίας των ακινήτων. Το τοπικό ενδιαφέρον είναι εξίσου υπαρκτό, με σκοπό την αγορά τεμαχίων που είναι κατάλληλα για καλλιέργεια, ενώ αξιοσημείωτος είναι και ο αριθμός όσων επιλέγουν την περιοχή για να διαμορφώσουν την εξοχική τους κατοικία.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Κλήρου απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις, τόσο προς το κέντρο της Λευκωσίας όσο και προς τις γειτονικές κοινότητες, ενώ διαθέτει επίσης, εξαιρετικά εύφορη γη καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε δύο από τους μεγαλύτερους ποταμούς της Κύπρου, τον Σερράχη και τον Πεδιαίο. Την ίδια ώρα, η Τεχνητή Λίμνη που διαθέτει και το λεγόμενο «ροζ λιβάδι» που κάνει κάθε άνοιξη την εμφάνισή του, συνθέτουν ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, κάνοντάς την ευρέως γνωστή τα τελευταία χρόνια.
 
Τιμές που κυμαίνονται από €4.000 μέχρι €235.000
Με αρχικές τιμές που αρχίζουν από μόλις €4.000 και φθάνουν μέχρι τις €235.000, και μάλιστα σημαντικά χαμηλότερες από την αγοραία τους αξία, τα ακίνητα που διατίθενται προς πώληση στην περιοχή προορίζονται τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και για ιδιώτες.
Επισημαίνεται πως οι τιμές είναι επιφυλασσόμενες. Ως εκ τούτου, για να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε προσφορά, η τιμή που θα υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη. Ακολούθως το ακίνητο κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά, ενώ προτάσεις χαμηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή απορρίπτονται αυτόματα. 
 
Οικιστικά στην πλειοψηφία τους τα ακίνητα
Από τα ακίνητα της εκστρατείας ξεχωρίζουν ιδιαίτερα τα οικιστικά τεμάχια, τα οποία στην πλειοψηφία τους προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις, ενώ βρίσκονται και πολύ κοντά στο κέντρο της κοινότητας.
Το ακίνητο με τη χαμηλότερη τιμή της κατηγορίας αφορά οικιστικό τεμάχιο με εμβαδόν 521 τ.μ., που πωλείται έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €17.000. Στην ίδια περιοχή, νοτιοανατολικά δηλαδή από τον πυρήνα του χωριού, εντοπίζεται ακόμη ένα οικιστικό τεμάχιο, μεγέθους 837 τ.μ. με ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια το οποίο διατίθεται προς πώληση στην επιφυλασσόμενη τιμή των €30.000.
Επιπρόσθετα, στην αρχική τιμή των €26.000 διατίθεται οικιστικό χωράφι, συνολικής έκτασης  1.245 τ.μ., περίπου ένα χιλιόμετρο βορειοανατολικά του κέντρου της κοινότητας και περί τα 500 μέτρα ανατολικά του συνδετικού δρόμου Μαλούντας – Κλήρου.
 
 
 
Νοτιοδυτικά του χωριού εντοπίζεται επίσης, οικιστικό τεμάχιο έκτασης 829 τ.μ., το οποίο διατίθεται έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €32.000, ενώ στην ίδια τιμή εντοπίζεται οικιστικό τεμάχιο μεγέθους 581 τ.μ., το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά από την Εκκλησία της Παναγιάς. Σημειώνεται ότι το τεμάχιο διαθέτει δυτικό προσανατολισμό, ενώ εφάπτεται σε εγγεγραμμένο και ασφαλτοστρωμένο δρόμο με πρόσωπο τα 10 μέτρα. Παράλληλα, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €33.000 και με έκταση 1050 τ.μ., διατίθεται οικιστικό τεμάχιο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο φράγμα της Κλήρου.
Από τα ακίνητα της εκστρατείας, ξεχωρίζει επίσης ένα οικιστικό τεμάχιο έκτασης 901 τ.μ., που εφάπτεται σε εγγεγραμμένο και ασφαλτοστρωμένο δρόμο με πρόσωπο 17 μέτρα. Πωλείται έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €47.000. Ακόμη, έναντι της ίδιας τιμής διατίθεται οικιστικό τεμάχιο μεγέθους 1.673 τ.μ., που βρίσκεται πολύ κοντά στον κεντρικό δρόμο Κλήρου - Φικάρδου. Σημειώνεται πως εντός του τεμαχίου υπάρχουν ελαιόδεντρα.
Ξεχωρίζουν επίσης δύο οικιστικά τεμάχια έκτασης 1.673 τ.μ. και 2.007 τ.μ., που διατίθενται στην τιμή των €49.000  και  €53.000 αντίστοιχα. 
 
Οικιστικό τεμάχιο σε διαδικασία διαχωρισμού οικοπέδων
Παράλληλα, σε μια εξαιρετική περιοχή της κοινότητας και σε κοντινή απόσταση από το Δημοτικό Σχολείο Κλήρου, εντοπίζεται ακόμη ένα τεμάχιο το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαχωρισμού. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το τεμάχιο θα αποτελείται από οκτώ συνεχόμενα οικόπεδα. Καλύπτει συνολική έκταση 7,451 τ.μ., και πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €235.000.
 
 
 
Γεωργική γη με προοπτική για άμεσες αποδόσεις
Στο πλαίσιο της εκστρατείας, εντοπίζονται επίσης και πέντε ελκυστικά αγροτεμάχια τα οποία παρουσιάζουν εξαιρετικές προοπτικές αξιοποίησης. Ειδικότερα, στη χαμηλότερη μάλιστα τιμή της εκστρατείας, διατίθεται γεωργικό τεμάχιο έκτασης 1.524 τ.μ., που βρίσκεται σε κοντινή  απόσταση από δημόσιο δρόμο, ενώ εντός του υπάρχει εγγεγραμμένο μονοπάτι. Το ακίνητο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €4.000.
Στην ίδια κατηγορία ξεχωρίζουν επίσης, ένα γεωργικό τεμάχιο με εμβαδόν 10.703 τ.μ., που διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €21.000, και ακόμη ένα μεγέθους 3.345 τ.μ., που πωλείται έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €6.000.
Παράλληλα, η Εταιρεία διαθέτει άλλα δύο εφαπτόμενα τεμάχια, συνολικής έκτασης 8.920 τ.μ., εντός των οποίων καλλιεργούνται ελαιόδεντρα. Τα τεμάχια πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα, έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €23.000.
 
Υποβολή διαδικτυακών προσφορών 15 και 22 Δεκεμβρίου
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com στις 15 καθώς και στις 22 Δεκεμβρίου 2020, το αργότερο μέχρι τις 10:00 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν επίσης να επικοινωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο της Altamira Real Estate στο 8000 8200.
 
 
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας