GoGordian: 13 οικιστικά οικόπεδα στην προνομιούχα περιοχή του Κόρνου από €115,000

Η GoGordian ανακοινώνει μια σειρά από 13 οικόπεδα στην περιοχή του Κόρνου που συνορεύουν μεταξύ τους και αποτελούν αξιοσημείωτες επιλογές για επένδυση γης. 

Το γραφικό χωριό Κόρνος, βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας και απέχει περίπου 27χλμ δυτικά της πόλης της Λάρνακας και 25χλμ νοτιοδυτικά της Λευκωσίας. Η κοινότητα Κόρνου βρίσκεται σε μια προνομιούχα περιοχή του νησιού, αφού είναι τοποθετημένη στο κέντρο των τριών μεγάλων πόλεων, της Λευκωσίας, της Λεμεσού και της Λάρνακας και σε αποστάσεις που μπορεί κάποιος εύκολα να διανύσει με αυτοκίνητο και δεν ξεπερνούν τα 25 λεπτά. 

Για τον λόγο αυτό, τα 13 οικόπεδα που προσφέρει η GoGordian θεωρούνται προνομιούχες επιλογές που μπορούν να αξιοποιηθούν για οικιστικούς ή επενδυτικούς σκοπούς, ενώ, λόγω της πλούσιας δασώδους περιοχής, τα ακίνητα μπορούν να αξιοποιηθούν για ανέγερση παραθεριστικών κατοικιών για όλους όσους αγαπούν να βρίσκονται μέσα στο πράσινο.

Τα ακίνητα αφορούν ολόκληρα οικόπεδα που βρίσκονται περίπου 900μ. βορειοδυτικά του χωριού και 1,4 χιλιόμετρα από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Η ευρύτερη περιοχή των συγκεκριμένων ακινήτων, βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο σε μια δασώδη περιοχή που αποτελείται κυρίως από οικιστικές αναπτύξεις και οικόπεδα.

Το εμβαδό των οικοπέδων κυμαίνεται μεταξύ 1,301τ.μ. και 2,370τ.μ. και οι τιμές πώλησης κυμαίνονται από €115,000 μέχρι €190,000.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα εν λόγω ακίνητα, καθώς επίσης και για αιτήσεις ενδιαφέροντος, στο https://bit.ly/3520BtY.

Επιπρόσθετα, περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με όλα τα ακίνητα της GoGordian, προσφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση enquiries@gordianholdings.com. 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας