ELBRIDGE DREAM HOMES: Απογειώνει την εμπειρία διαμονής στη Πρωτεύουσα

Δύο μοναδικές οικιστικές αναπτύξεις σε προνομιακές τοποθεσίες στην Έγκωμη προσθέτουν μια άκρως ελκυστική νότα στις επιλογές επενδυτών και επαγγελματιών που επιδιώκουν την άνεση της  πρωτεύουσας. Τα έργα Dream Home 25 και Dream Home 23 της εταιρείας Elbridge Investments (Cyprus) Ltd αναδεικνύουν τον μοντέρνο και ενδιαφέρον χαρακτήρα της πρωτεύουσας.
 
Dream Home 25 –Άριστη τοποθεσία και λειτουργικότητα.
Το Dream Home 25 βρίσκεται σε μια ήσυχη, αναπτυσσόμενη περιοχή της Μακεδονίτισσας πλησίον της κλινικής Οφθαλμός μόνο μερικά μέτρα μακριά από το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας, και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Παράλληλα με την άριστη του τοποθεσία το Dream Home 25 αποτελεί ιδανική ευκαιρία ιδιοκατοίκησης ή επένδυσης με υψηλές αποδόσεις και χαμηλό ρίσκο. Αποτελείται από 8 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και 2 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων με καταπληκτική θέα.
 
Τα διαμερίσματα του Dream Home 25 προσφέρουν λειτουργικότητα στο χώρο τους,  ενώ έχουν ανεγερθεί χρησιμοποιώντας τα καλύτερα οικοδομικά υλικά. Το Dream Home 25 υπερτερεί έναντι άλλων καθώς συνδυάζει ποιότητα υλικών, μοντέρνο σχεδιασμό, άνετους εσωτερικούς χώρους σε άκρως ελκυστική τιμές αγοράς. Οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με τη ζήτηση να αυξάνεται καθημερινά. Περισσότερες πληροφορίες για το Dream Home 25  https://dreamhome25.com.cy/
 
 
Dream Home 23 – Πολυτελές, σε προνομιούχα τοποθεσία, πόθος πολλών απόκτημα εκλεκτών.
Το πολυτελές αυτό συγκρότημα οροφοδιαμερισμάτων βρίσκεται σε μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της Έγκωμης, σε κοντινή απόσταση από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, τη Ρωσική Πρεσβεία, το Eleon Leisure Park, το Ιατρικό Κέντρο Ευαγγελίστριας και άλλες υπηρεσίες. Αποτελείται από 5 πολυτελή, άνετα και μοντέρνα οροφοδιαμερίσματα των 3ων  υπνοδωματίων, με επιπλέον δωμάτια υπηρεσίας, υποδαπέδια θέρμανση, στεγασμένο χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα, αποθήκη κ.α.  
 
Το Dream Home 23 έχει σχεδιαστεί να ξεχωρίζει και να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των εκλεκτών ιδιοκτητών του. Η προνομιακή του τοποθεσία συνδυάζει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πρωτεύουσας, σε κυβερνητικές υπηρεσίες, καταστήματα, γυμναστήρια,  με παράλληλα ήσυχη και ασφαλή διαμονή. Προσφέρει ένα ανώτερο επίπεδο ποιότητας ζωής το οποίο μπορεί κανείς να αποκτήσει σε αρκετά λογικές τιμές σε σύγκριση με αντίστοιχες οικοδομές.  Για περισσότερες πληροφορίες πως το Dream Home 23 μπορεί να απογειώσει το επίπεδο ζωής σας επισκεφτείτε το  https://dreamhome23.com.cy/.
 
 
Dream Home 25 and Dream Home 23 –Key persons:
Τα δύο οικιστικά έργα ανήκουν στην Κυπριακή εταιρεία Elbridge Investments (Cyprus) Limited η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα επενδύσεων σε χρηματοοικονομικά μέσα καθώς και ανάπτυξη γης επενδύοντας κυρίως σε υπό-ανάπτυξη οικοδομικά έργα τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Πρωταρχικός στόχος είναι η επένδυση σε ποιοτικά έργα τα οποία ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες τόσο Κυπρίων όσο και ξένων κατοίκων και επενδυτών. Από το 2019, η Εταιρεία είναι μέλος του Κυπριακού Χρηματιστηρίου με την εισαγωγή αριθμού χρεογράφων της στην Νέα Αγορά, εξέλιξη που σηματοδότησε ευρύτερη αναγνώριση των εργασιών της. Την ανέγερση των δύο οικιστικών έργων αποπερατώνει η γνωστή εταιρεία για τη ποιότητα οικοδομής Sacoco Constructions Ltd. Τη διαχείριση της ανάπτυξης των έργων της Elbridge Investments (Cyprus) Limited υποστηρίζει η συμβουλευτική εταιρεία  KC Koukounis & Company Ltd.
 
Μελλοντικοί στόχοι:
 
Η Elbridge Investments (Cyprus) Limited έχει επενδύσει στην Κυπριακή αγορά γης με τοποθετήσεις σε περιοχές που σφύζουν από ζωή και είναι αγαπητές τόσο στους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας. Στο παρόν στάδιο αξιολογεί αριθμό προτάσεων για ανάπτυξη γης που κατέχει πλησίον του ξενοδοχείου HILTON (πρώην Hilton Park) στην Έγκωμη. Μελλοντικός στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία επενδυτικών προτάσεων που να προσελκύουν επενδύσεις στη πρωτεύουσα, τόσο στην αγορά γής αλλά και στην αγορά υπηρεσιών. Η συνεχής αξιολόγηση, η έρευνα και εξεύρεση προτάσεων που μπορεί να ωθήσουν την εταιρεία σε επέκταση των εργασιών της, καθώς και η διαφοροποίηση και αύξηση του επενδυτικού της χαρτοφυλακίου σε νέες και αναδυόμενες αγορές, αποτελούν πρωταρχικό στόχο.
 
 
Επικοινωνία και πληροφορίες κος Μάριος Ηλία,  ΜΒΑ, ΒΑ in Economics, εκπρόσωπος της Εταιρείας Elbridge Investments (Cyprus) Limited, info@elbridge.com.cy, +35722662682 και +35794040114.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες