Altamira: Διαμερίσματα από €45.000 και πολυκατοικία €1,6 εκ.

Δύο διαμερίσματα, μία πολυκατοικία, 25 οικόπεδα και χωράφια, δύο καταστήματα και μία αποθήκη περιλαμβάνει η λίστα με τα νέα ακίνητα που δημοσιοποίησε προς πώληση η Altamira
 
Από αυτά, μία πολυκατοικία στη Λεμεσό, καταστήματα στη Λεμεσό, οικόπεδο στη Λευκωσία και χωράφι στα Κούκλια έχουν τιμές που υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Διαβάστε ακόμα: Πόσα ακίνητα πουλήθηκαν σε ξένους την τελευταία τριετία
 
To φθηνότερο διαμέρισμα του νέου πακέτου είναι ενός υπνοδωματίου και βρίσκεται σε ελκυστική τοποθεσία στην τουριστική περιοχή της Ορόκλινης στην Επαρχία Λάρνακας, σε απόσταση 250 μέτρων βορειοδυτικά της θάλασσας. Το ακίνητο πωλείται έναντι €45.000.
 
 
Το διαμέρισμα, που έχει ως έτος ανέγερσης το 1992, βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτιρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Αποτελείται από κουζίνα/ υπνοδωμάτιο ως ανοιχτό χώρο και μπάνιο. Η έκταση των εσωτερικών χώρων είναι 31 τ.μ. και οι σκεπαστές βεράντες 12 τ.μ..

Διαβάστε ακόμα: Imperio: Εκεί που το διακριτικό κάνει τη διαφορά
 
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε ήσυχη τοποθεσία στον Αρχάγγελο/ Συνοικία Ανθούπολης στο Δήμο Λακατάμειας, σε απόσταση 250 μέτρων νοτιοανατολικά της εκκλησίας του Αγίου Νεοφύτου, διατίθεται προς €130.000.

Διαβάστε ακόμα: K. Θεοδωρίδης: Χωρίς Δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει ευνομούμενη πολιτεία
 
 
Το διαμέρισμα, με έτος ανέγερσης το 2006, βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτιρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/ κουζίνα/ τραπεζαρία ως ανοιχτό χώρο, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως ιδιωτικό μπάνιο), μπάνιο και μια σκεπαστή βεράντα.
 
 
Έχει το δικαίωμα χρήσης θέσης στάθμευσης και αποθήκευσης στο ισόγειο. Η έκταση των εσωτερικών χώρων είναι 92 τ.μ. και οι σκεπαστές βεράντες 10 τ.μ..
 
 
 
Το ακριβότερο ακίνητο του νέου πακέτου αφορά πολυκατοικία σε ελκυστική τοποθεσία στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στο Δήμο Λεμεσού, σε απόσταση 60 μέτρων βορειοανατολικά της Λεωφόρου Δέσποινας και Νίκου Παττίχη και 630 μέτρα νότια της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού.
 
 
Το κτίριο βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση. Αποτελείται από υπόγειο και 6 ορόφους με 11 διαμερίσματα. Το υπόγειο αποτελείται από θέσεις στάθμευσης. Το ισόγειο αποτελείται από θέσεις στάθμευσης και ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων.
 
 
Κάθε ένας από τους 5 ορόφους αποτελείται από διαμέρισμα δύο και τριών υπνοδωματίων.
 
 
Διαμέρισμα στον 5ο όροφο είναι διώροφο και περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του 6ου ορόφου.
 
 
Τα διαμερίσματα έχουν αποκτήσει ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας και είναι κενά.
 
 
Το ακίνητο, που θεωρείται ως ελκυστική επενδυτική ευκαιρία, πωλείται ως ενιαία οντότητα για €1,6 εκ..
 
 
 
Τα 10 ακριβότερα οικόπεδα και χωράφια
Εμπορικό οικόπεδο στη Λευκωσία, 1.091 τ.μ., στη περιοχή της εκκλησίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, σε απόσταση 70 μέτρων νοτιοανατολικά της λεωφόρου Λάρνακος πωλείται έναντι €1.210.000.
 
To ακριβότερο οικόπεδο της νέας λίστας, θεωρείται εξαιρετική επιλογή για εταιρείες ανάπτυξης γης ή ιδιώτες. Είναι κατάλληλο για την κατασκευή κτιρίου εμπορικής ή μικτής χρήσης.
 
 
Οικιστικό χωράφι, 17.392 τ.μ., στα Κούκλια της Πάφου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 270 μέτρων νοτιοανατολικά του κοινοτικού κέντρου, πωλείται για €1.130.000. Το ακίνητο, που έχει πολύ ωραία θέα στην περιοχή και τη θάλασσα, είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή για ενοποιημένη οικιστική ανάπτυξη.
 
 
Οικιστικό χωράφι, 15.580 τ.μ., στα Πηγαίνια Τηλλυρίας, το οποίο βρίσκεται 2,5 χλμ. βόρεια του κοινοτικού κέντρου και 550 μέτρα νοτιοδυτικά του λιμανιού του Κάτω Πύργου πωλείται για €500.000.
 
 
Οικιστικό χωράφι, 9.200 τ.μ., στα Πηγαίνια Τηλλυρίας, το οποίο βρίσκεται 2,5 χλμ. βόρεια του κοινοτικού κέντρου και 870 μέτρα νοτιοδυτικά του λιμανιού του Κάτω Πύργου πωλείται για €460.000.
 
 
Γεωργικό χωράφι, 64.215 τ.μ., στο Πισσούρι, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 3,4 χλμ. βορειοδυτικά του κέντρου του χωριού, πωλείται έναντι €385.000.
 

Γεωργικό χωράφι, 8.404 τ.μ., στο Δάλι, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 3,5 χλμ. βόρεια του κέντρου του δήμου, πωλείται έναντι €271.000. Μέσα στο ακίνητο υπάρχει ημιτελές μεταλλικό κτίριο με εμβαδόν 1.200 τ.μ..
 

Γεωργικό χωράφι, 15.070 τ.μ., στην Τρεμιθούσα, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 1,7 χλμ. βόρεια του κοινοτικού κέντρου, διατίθεται για €225.000. Το ακίνητο εφάπτεται της κατοικημένης ζώνης. Το χωράφι υπόκειται σε υποχρεωτική απόκτηση έκτασης 396 τ.μ..
 
 
Οικιστικό οικόπεδο, 755 τ.μ., σε κατοικημένη περιοχή της Αγίας Φύλας, στην οδό Γιώργου Γιωργαλλέτου, σε απόσταση 56 μέτρων δυτικά από τον κεντρικό δρόμο Λεμεσού - Φασούλας και 1,5 χλμ. βορειοανατολικά από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας, πωλείται έναντι €200.000. Το ακίνητο προσφέρει πανοραμική θέα στη γύρω περιοχή ενώ θεωρείται ιδανική επιλογή για ιδιώτες και εταιρείες ανάπτυξης γης.
 

Γεωργικό χωράφι, 13.862 τ.μ., στο Μενεού, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 1,4 χλμ. νότια του κέντρου του χωριού και περίπου 1,5 χλμ. δυτικά της παραλίας, πωλείται για €165.000.
 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Τοπικό Σχέδιο Λάρνακας, το ακίνητο εμπίπτει στη «Ζώνη Δημόσιας Ασφάλειας» του Αεροδρομίου, όπου απαγορεύεται η ανάπτυξη οποιουδήποτε είδους.
 

Οικιστικό χωράφι, 3.345 τ.μ., στα Λύμπια, το οποίο βρίσκεται 1 χλμ. νοτιοανατολικά του κοινοτικού κέντρου, πωλείται για το ποσό των €150.000. Είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή και για ενοποιημένη οικιστική ανάπτυξη.
 
 
 
Kαταστήματα στη Λεμεσό για €1.480.000
Kαταστήματα με ημιώροφο στη συνοικία Νεάπολης στο Δήμο Λεμεσού πωλούνται για €1.480.000.
 
 
Συγκεκριμένα, υπάρχουν πέντε καταστήματα που ενοικιάζονται με απόδοση 6,5% (περίπου). Το συνολικό μηνιαίο εισόδημα είναι περίπου €8.200 τον μήνα.
 
 
Γενικά, τα καταστήματα βρίσκονται σε ικανοποιητική κατάσταση.
 
 
Τα καταστήματα, που έχουν αποκτήσει ξεχωριστές πράξεις τίτλου, πωλούνται ως μία οντότητα.
 
 
Κατάστημα 69 τ.μ. στη Λάρνακα πωλείται για €95.000.Το κατάστημα βρίσκεται 445 μέτρα νοτιοανατολικά από το Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.
 
 
Το κτίριο, το οποίο χτίστηκε πριν από 12 χρόνια και διατηρείται σε καλό επίπεδο συντήρησης, ενοικιάζεται μακροπρόθεσμα, με καλή απόδοση.
 
 
 
Αποθήκη στο Δάλι για €480.000
Αποθήκη στο Δάλι, 730 τ.μ., η οποία βρίσκεται 1,3 χλμ. ανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, πωλείται για €480.000.
 
 
Η αποθήκη κατασκευάστηκε γύρω στο 2004. Το κτίριο αποτελείται από έναν ενοποιημένο χώρο αποθήκευσης και διανομής προϊόντων. Επιπλέον, αποτελείται από ψυγείο, κουζίνα και χώρους υγιεινής. Εξωτερικά αποτελείται από ακάλυπτους χώρους στάθμευσης και καλυμμένο χώρο φόρτωσης και εκφόρτωσης.
 
 
Το ακίνητο ενοικιάζεται με απόδοση 6%.
 

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο