Altamira: Πωλεί ημιτελές Συγκρότημα 32 υπνοδωματίων την Αλάμπρα (pics)

Ημιτελές συγκρότημα πέντε κατοικιών και έξι διαμερισμάτων σε μια όμορφη και αραιοκατοικημένη περιοχή  στην κοινότητα Αλάμπρα, στην επαρχία Λευκωσίας πωλεί για το ποσό των €810.000 η Altamira.
 
 

Το Συγκρότημα, βρίσκεται σε απόσταση περί το 1 χλμ. βορειοανατολικά του κέντρου της κοινότητας και περί τα 200 μ. βορειοδυτικά της αίθουσας δεξιώσεων  «ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ». Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς το κέντρο της κοινότητας και τον αυτοκινητόδρομο. Το ακίνητο εφάπτεται της οδού Δημοκρατίας στο βόρειο σύνορο του, με πρόσωπο περί τα 35 μέτρα. 
 
 
 

2 Κατοικίες (βόρειο τμήμα): Οι δύο κατοικίες είναι πανομοιότυπες και θα αποτελούνται από ενιαίο χώρο καθιστικό/τραπεζαρία, κουζίνα, αποθήκη και αποχωρητήριο στο ισόγειο. Στον όροφο θα αποτελούνται από 4 υπνοδωμάτια (2 en-suite), κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο και σοφίτα. Έχει ολοκληρωθεί περί το 80% των εργασιών, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί ο σκελετός, η τοιχοποιία, τα επιχρίσματα, η στέγη, η εγκατάσταση των αλουμινίων και μερική εγκατάσταση πελεκανικών και δαπέδων. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 197 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 22 τ.μ (περίπου), των ακάλυπτων βεραντών σε 40 τ.μ. (περίπου) και του καλυμμένου χώρου στάθμευσης σε 13 τ.μ. (περίπου) έκαστος.
 

3 Κατοικίες (δυτικό τμήμα): Οι τρεις κατοικίες είναι πανομοιότυπες και θα αποτελούνται από ενιαίο χώρο καθιστικό/τραπεζαρία, κουζίνα, αποθήκη και αποχωρητήριο στο ισόγειο. Στον όροφο θα αποτελούνται από 4 υπνοδωμάτια (2 en-suite) και κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο.  Έχει ολοκληρωθεί περί το 20% των εργασιών, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί ο σκελετός και η πλάκα οροφής. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 197 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 22 τ.μ (περίπου), των ακάλυπτων βεραντών σε 40 τ.μ. (περίπου) και του καλυμμένου χώρου στάθμευσης σε 13 τ.μ. (περίπου) έκαστος.
 

6 Διαμερίσματα (ανατολικό τμήμα): Τα έξι διαμερίσματα αναπτύσσονται τρία στο ισόγειο και τρία στον όροφο. Αποτελούνται από ενιαίο χώρο κουζίνα με καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο. Επίσης τα διαμερίσματα στο ισόγειο θα διαθέτουν καλυμμένη και ακάλυπτη βεράντα ενώ στον όροφο μόνο ακάλυπτη. Επίσης όλα τα διαμερίσματα θα εξυπηρετούνται από ένα ακάλυπτο χώρο στάθμευσης. Έχει ολοκληρωθεί περί το 80% των εργασιών, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί ο σκελετός, η τοιχοποιία, τα επιχρίσματα, η στέγη και μερική εγκατάσταση πελεκανικών και δαπέδων.    
 

 

Δειτε Επισης

Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα