Altamira: Διαμερίσματα από €40.000 και σπίτια από €125.000 (photos)

Αρκετά νέα οικιστικά ακίνητα, σπίτια και διαμερίσματα, βρίσκονται ανάμεσα στις νέες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της Altamira.

Οι τιμές των διαμερισμάτων αρχίζουν από €40.000, ενώ οι τιμές των σπιτιών αρχίζουν από €125.000.

Διαβάστε ακόμα: Γ. Χρυσοχός: Ασφαλής επένδυση με λιγότερο ρίσκο τα ακίνητα

Διαβάστε ακόμα: TUI Group: Παίρνει μερίδιο της Thomas Cook και δυναμώνει στην Κύπρο

Δείτε πιο κάτω τις νέες αναρτήσεις για επτά σπίτια και τέσσερα διαμερίσματα σε όλες τις περιοχές της Κύπρου:

Διαβάστε ακόμα: Γ. Σάββα: Η Κύπρος μπορεί να γίνει κόμβος για ξένες επενδύσεις στη βιομηχανική ανάπτυξη

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου 50 τ.μ. στο Παραλίμνι - €40.000
Ισόγειο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου σε τουριστική τοποθεσία στον Δήμο Παραλιμνίου της επαρχίας Αμμοχώστου. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 2 χλμ. βορειοανατολικά από το κέντρο του Παραλιμνίου και περί τα 1,8 χλμ. δυτικά της οργανωμένης παράλιας Αγίας Τριάδας. 

 

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνοι κλπ.

Επιπλέον διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τις γειτονικές κοινότητες και δήμους καθώς και στο παραλιακό μέτωπο του Πρωταρά/ Κάππαρης.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον ισόγειο του κτηρίου και αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι/σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο/ αποχωρητήριο.


Το εμβαδό του διαμερίσματος ανέρχεται σε 50 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ, (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 5 τ.μ. (περίπου). 

 

Σημειώνεται επίσης ότι διαθέτει αυλή περί τα 30 τ.μ. και ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

 

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Το διαμέρισμα είναι κενό.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 70 τ.μ. στην Κάτω Πάφο - €75.000
Διώροφο διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο, σε απόσταση περί τα 120 μέτρα βορειοανατολικά του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και περί τα 150 μέτρα νότια του κόμβου Κάτω Πάφου. 

 

Το ακίνητο απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το κέντρο του Δήμου και προς όλων των ειδών παροχές. Εξάλλου, το «Kings Avenue Mall» και το κάστρο της Πάφου βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.

 

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, αποχωρητήριο ξένων, δύο υπνοδωμάτια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 70 τ.μ. (περίπου).

 


Σημειώνεται ότι το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. 

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με καλή απόδοση.

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων 114 τ.μ. στην Έγκωμη - €160.000
Άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Δήμο Έγκωμης, σε απόσταση περί τα 30 μέτρα νότια της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και περί τα 520 μέτρα βορειοδυτικά της υπεραγοράς Αλφαμέγα.


Σε κοντινή απόσταση από το ακίνητο βρίσκονται όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει πολύ καλή πρόσβαση προς το κέντρο της Λευκωσίας.

Γενικότερα, πρόκειται για μια περιοχή, η οποία παρουσιάζει διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα λόγω της κεντρικής τοποθεσίας της και των εξαιρετικών προσβάσεων της.

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας με την ονομασία «ELENI COURT».

 



Βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, αποχωρητήριο ξένων και τρία υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης αποθήκη και χώρο στάθμευσης στο ισόγειο.

 

 

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση, ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Δύο διαμερίσματα 130 τ.μ. στα Καλιάνα - €216.000
Δύο διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων σε μια ήσυχη περιοχή της Κοινότητας Καλιάνα, της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκονται σε απόσταση 1,2 χλμ. ανατολικά από το κέντρο του χωριού και 100 μέτρα δυτικά του δρόμου Λευκωσίας-Τροόδους.
 


Τοποθετούνται σε μια περιοχή με υπέροχο, δεντρόφυτο περιβάλλον, η οποία αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για παραθερισμό κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ διαθέτουν καλές προσβάσεις προς τη Λευκωσία αλλά και το Τρόοδος.

 

 

Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος πολυκατοικίας τεσσάρων διαμερισμάτων με την ονομασία «Panorama Court», το οποίο ανεγέρθηκε περί το 2009 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. 

 

Βρίσκονται στον δεύτερο όροφο, είναι πανομοιότυπα και αποτελούνται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει ντους με αποχωρητήριο.

 

 

Διαθέτουν επίσης από ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο.

Τα διαμερίσματα έχουν εμβαδό 130 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες 25 τ.μ. Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Δεν διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.

 

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

ΣΠΙΤΙΑ

Κατοικία τριών υπνοδωματίων 100 τ.μ. στην Πέγεια - €125.000
Διώροφη μεζονέτα σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 590 μέτρα βορειοανατολικά του Δημαρχείου Πέγειας και περί τα 440 μέτρα βόρεια του Δημοτικού Σχολείου.


Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων και την πόλη της Πάφου.

 

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίος χώρος, αποχωρητήριο ξένων και ένα υπνοδωμάτιο με ντους στο 1ο όροφο.  

 


Στον 2ο όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα με μπάνιο και το άλλο με ντους/αποχωρητήριο. Σημειώνεται ότι ο χώρος στάθμευσης στο ισόγειο έχει μετατραπεί σε αποθηκευτικό με πλυσταριό.
 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέχεται σε 100 τ.μ, των καλυμμένων βεραντών σε 7 τ.μ και των ακάλυπτων βεραντών σε 7 τ.μ.

 

Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 

 

Πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί η ωραία θέα που απολαμβάνει.

Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων 140 τ.μ. στα Λατσιά - €142.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στα Λατσιά, 550 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ και 600 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Αγίου Γεωργίου. Βρίσκεται σε μια ήσυχη αμιγώς οικιστική περιοχή, η οποία αποτελείται κυρίως από κατοικίες και διαθέτει καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας.


Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις. Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται η κατοικία είναι γωνιακό.

 

Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2004 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι-καθιστικό σε ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους.

 


Επιπλέον διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

 

 

Είναι κατάλληλη για την κάλυψη των αναγκών μιας πολυμελούς οικογένειας. Η κατοικία ενοικιάζεται με συμβόλαιο εφ’ όρου ζωής με ικανοποιητική απόδοση.

 

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων 150 τ.μ. στον Ύψωνα - €190.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων στον Ύψωνα, στη Λεμεσό. Βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ελκυστική περιοχή, 400 μέτρα νότια από τον αυτοκινητόδρομο και μερικά μέτρα από το Δημαρχείο του Ύψωνα.

 

Η κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 2008 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης.

 


Έχει εμβαδόν περί τα 150 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας καθιστικού – κουζίνας με τζάκι και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο, ενώ ο όροφος έχει τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο, και αποχωρητήριο με μπάνιο.


Η κατοικία διαθέτει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

 

 

Το ακίνητο αφορά μερίδιο 191/663 επί του οικοπέδου και αφορά την κατοικία C (δεύτερη από τα βόρεια). Το εμβαδό της γης που αναλογεί στην κατοικία είναι περί τα 191 τ.μ. Είναι κενή και κατάλληλη τόσο για εκμετάλλευση (ενοικίαση) όσο και ιδιοχρησία.

 

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Έπαυλη τριών υπνοδωματίων 120 τ.μ. στον Μαζωτό - €210.000
Έπαυλη με πισίνα στην παραλιακή περιοχή «Πετούντα» της κοινότητας Μαζωτού,της επαρχίας Λάρνακας.


Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 240 μέτρα από την θάλασσα, περί τα 1,7 χλμ νοτιοανατολικά από το κέντρο της κοινότητας και περί τα 60 μέτρα νότια του νέου δρόμου Μαζωτού - Περβολιών - Μενεού.

Το ακίνητο εφάπτεται δημόσιου δρόμου στο βορειοανατολικό του σύνορο και χώρου πρασίνου στο νοτιοδυτικό του σύνορο.

 

 

Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από χώρο καθιστικού, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο.


Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μεγάλη αυλή με πισίνα και barbeque.

 

Η κατοικία είναι κατάλληλη τόσο για πρώτη κατοικία, όσο και για εκμετάλλευση, αφού μπορεί να ενοικιαστεί είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα με καλή απόδοση.

 

 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 120 τ.μ περίπου, των καλυμμένων βεραντών σε 11 τ.μ περίπου και του οικοπέδου σε 394 τ.μ περίπου. 

 

 

Κατοικία τριών υπνοδωματίων 195 τ.μ. στον Αρχάγγελο (Λακατάμεια) - €235.000
Διώροφη ημι-εφαπτόμενη κατοικία στην περιοχή Αρχαγγέλου - Ανθούπολης, στον Δήμο Λακατάμειας, επί της οδού Θουκυδίδη 7, σε απόσταση περί τα 625 μέτρα νοτιοδυτικά από το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ.

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Η τοποθεσία του ακινήτου θεωρείται εξαιρετική και παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα λόγω της ελκυστικότητας και προσπελασιμότητάς της.

 

 

Συγκεκριμένα η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και τουαλέτα ξένων. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en suite), γραφείο και κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 190 τ.μ. περίπου,  το εμβαδόν των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ. περίπου και των ακάλυπτων βεραντών σε 46 τ.μ περίπου.

 

 

Η κατοικία βρίσκεται σε τεμάχιο με εμβαδόν γης περί τα 286 τ.μ.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων 150 τ.μ. στο Δάλι - €340.000
Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, στον Δήμο Ιδαλίου, δύο χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από τις κτηριακές εγκαταστάσεις της Carlsberg και σε μικρή απόσταση βόρεια της βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου.


Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους και κοινότητες, τη Λευκωσία και σε όλων των ειδών παροχές όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες κλπ.

 

 

Η κατοικία βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει αποθήκη και χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται 150 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 32 τ.μ. (περίπου) και του χώρου στάθμευσης σε 30 τ.μ. (περίπου).
 

Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες. 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Έπαυλη έξι υπνοδωματίων 234 τ.μ. στην Πόλη Χρυσοχούς - €450.000
Το ακίνητο προς πώληση είναι μια κατοικία έξι υπνοδωματίων στην Πόλη Χρυσοχούς.


Η κατοικία βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης, καθώς ανεγέρθηκε το 2007 και επεκτάθηκε το 2013. Το εμβαδό της γης είναι 1,711 τ.μ., ενώ το κτήριο έχει εμβαδόν κλειστών χώρων περί τα 234 τ.μ. και υπόστεγο περί τα 90 τ.μ.

 

Διαθέτει θέα στη θάλασσα και έχει κατασκευαστεί με υψηλές προδιαγραφές και μοντέρνο σχεδιασμό. Αποτελείται από υπόγειο χώρο, ισόγειο και όροφο.


Το υπόγειο περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο με ντους και γραφείο, το ισόγειο καθιστικό, τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα με έξοδο σε βεράντα και ensuite υπνοδωμάτιο, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία είναι ensuite, ένα αποχωρητήριο με μπάνιο και ένα πλυσταριό.

Στον όροφο υπάρχει επίσης roof garden από το οποίο υπάρχει απρόσκοπτη θέα της ευρύτερης περιοχής.

 

 

Εξωτερικά, υπάρχει γκαράζ και ιδιόκτητη πισίνα και μεγάλη αυλή / περιβόλι.

 

Στο ακίνητο έχει εγκατασταθεί σύστημα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης. 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας