Το φτηνότερο διαμέρισμα που πουλά η Altamira

InBusinessNews  16/10/2019 10:54
Το φτηνότερο διαμέρισμα που πουλά η Altamira

Το φτηνότερο διαμέρισμα που πουλά η Altamira

InBusinessNews  16/10/2019 10:54

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στη Λευκωσία πωλεί μέσω της ιστοσελίδας της η Altamira, διαχειρίστρια των ακινήτων του πρώην Συνεργατισμού.

Το διαμέρισμα έχει τη χαμηλότερη τιμή από τις νεότερες αναρτήσεις της Altamira όσον αφορά διαμερίσματα.
 

altamiraaglantziadiamerisma6

 

Το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, το οποίο πωλείται έναντι €97.000, βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στον Δήμο Αγλαντζιάς της Επαρχίας Λευκωσίας, σε πολύ κοντινή απόσταση βόρεια της Λεωφόρου Λάρνακος και περί τα 220 μέτρα βορειοδυτικά της υπεραγοράς «LIDL». 
 

altamiraaglantziadiamerisma5

 

Στην άμεση περιοχή του ακινήτου υπάρχει πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια, φούρνοι, καφετέριες κλπ.
 

altamiraaglantziadiamerisma2


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου βρίσκεται σε επίσης κοντινή απόσταση. Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία, η οποία παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα τα τελευταία χρόνια.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας με την ονομασία «University Park 1», η οποία ανεγέρθηκε περί το 2004. 
 

altamiraaglantziadiamerisma3

 

Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του διαμερίσματος είναι καλό και αποτελείται από καθιστικό/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 64 τ.μ και των καλυμμένων βεραντών 12 τ.μ.
 

altamiraaglantziadiamerisma4

Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Διευκρινίζεται ότι για αυτή την ανάρτηση η λήξη της περιόδου υποβολής προσφορών είναι την Τρίτη 29 Οκτωμβρίου η ώρα 13:00 το μεσημέρι.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας