Dream Tower: Μπαίνουν θεμέλια στον πύργο 27 ορόφων

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την έναρξη της οικοδόμησης του έργου 27 ορόφων, Dream Tower, στη Λεμεσό. Οι εκσκαφές έχουν ξεκινήσει, ενώ το 20% των διαθέσιμων διαμερισμάτων έχει ήδη προπωληθεί, σύμφωνα με τη Λύρα Αμβροσίδου, CEO και managing director της εταιρείας Property Gallery, που αποτελεί μέρος της κοινοπραξίας υλοποίησης του project, όπου συμμετέχουν και οι εταιρείες HKCY Hotels και CYHK Hotels. 
 
Σε μια έκταση που ξεπερνά τα 13.000 τ.μ. και με συνολικό κόστος που ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ, το Dream Tower θα αποτελέσει με την ολοκλήρωσή του ένα έργο που θα συνδυάζει την ασφάλεια που παρέχει η ιδιοκτησία ακινήτου, με τις διευκολύνσεις ενός πεντάστερου πολυτελούς ξενοδοχείου.
 
Η ανάπτυξη 27 ορόφων με 55 διαμερίσματα του ενός μέχρι και των τεσσάρων υπνοδωματίων, ρετιρέ και με εσωτερικό κήπο, συνδυάζει κορυφαία αισθητική, αναβαθμισμένη άνεση και υψηλή λειτουργικότητα, ανέφερε η κ. Αμβροσίδου.
Οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι θα έχουν πρόσβαση σε διευκολύνσεις, όπως, χώρο υποδοχής, 24ωρη υπηρεσία θυρωρού και ασφάλειας, VIP εστιατόριο, επιχειρηματικό κέντρο, αίθουσα εκθέσεων και κέντρο απασχόλησης παιδιών. Επίσης θα μπορούν να απολαμβάνουν εγκαταστάσεις, όπως, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, παιχνιδότοπο, βεράντες με πλούσιους κήπους, σιντριβάνι και λίμνη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
 
Οι παροχές περιλαμβάνουν, επίσης, σπα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, χώρους μασάζ, γυμναστικής και pilates, ακόμη και γήπεδα τένις.
 
Στόχος η ευχρηστία
«Σε μια εποχή κατά την οποία πολλές αναπτύξεις τέτοιου βεληνεκούς αναπτύσσονται στη Λεμεσό, αυτό που κάνει το Dream Tower μια ξεχωριστή επιλογή είναι πως για τον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό επιλέγηκαν έξυπνες κατασκευαστικές λύσεις», τόνισε η ίδια.  Αναλυτικότερα, συμπλήρωσε, οι ειδικά διαμορφωμένοι κήποι, η επιλογή ειδικής επένδυσης για τις προσόψεις, ως επίσης και οι ξύλινες λεπτομέρειες των χώρων, στοχεύουν πρωτίστως στην ευχρηστία.  Επίσης, για την κατασκευή των διαμερισμάτων έχουν επιλεγεί υψηλής ποιότητας δομικά υλικά, των οποίων το φινίρισμα θα γίνει στη βάση των υψηλότερων προτύπων, με τη χρήση κορυφαίων τεχνολογιών. Παράλληλα, τα διαμερίσματα θα διαθέτουν άνετους υπαίθριους χώρους καθιστικού, που θα επεκτείνονται σε μεγάλα μπαλκόνια με γυάλινα κάγκελα, προσφέροντας όμορφη και απρόσκοπτη θέα στην αμμώδη παραλία της Λεμεσού. Στην παρούσα φάση, το ενδιαφέρον μεταξύ μεγάλων επενδυτών είναι ιδιαίτερα αυξημένο, με το 20% των διαθέσιμων διαμερισμάτων να έχει ήδη πωληθεί. Το έργο θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021. 
 
Facts and Figures
Ίδρυση Property Gallery: Το 2002 από τον Παναγιώτη Γεωργάκη και τη Λύρα Αμβροσίδου.
Πρώτο έργο της εταιρείας στην Κύπρο: Aloni Gardens, Royal View Villas.
Σύνολο έργων: 42   
Προσωπικό: 21 άτομα εργάζονται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.  
Χαρτοφυλάκιο: Πέρα από το Dream Tower, το χαρτοφυλάκιο της Property Gallery περιλαμβάνει οικιστικές αλλά και εμπορικές αναπτύξεις, όπως Yoo Limassol by Philippe Starck, Nereus Tower και Sapphire.  
 
*Το κείμενο δημοσιεύθηκε στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας