Halki Villas – Protaras: Ακόμη πιο κοντά στο όνειρο

Για όσους η εμπειρία των παραμυθένιων διακοπών δίπλα σε μερικές από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς παραλίες της Μεσογείου δεν αποτελεί επιθυμία μίας και μοναδικής φοράς, αλλά ένα όνειρο για το υπόλοιπο της ζωής τους, η KARMA DEVELOPERS έχει την ιδανική πρόταση. Το νέο συγκρότημα Halki προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, πολυτέλειας, απλότητας και προνομιακής τοποθεσίας, σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε άνετα να γίνει ακόμα και η πρώτη τους κατοικία.
 
Το συγκρότημα Χάλκη, που πήρε εύστοχα το όνομά του από το γραφικό νησί των Δωδεκανήσων, αποτελείται από 9 πολυτελείς «έξυπνες» επαύλεις και βρίσκεται σε μια περιοχή ειδυλλιακής φυσικής ομορφιάς ατενίζοντας τη θάλασσα του Πρωταρά. Χτισμένες πάνω στον λόφο του κοσμοπολίτικου θέρετρου, οι διώροφες κατοικίες 3 και 4 υπνοδωματίων δεν απέχουν περισσότερο από 500 μέτρα από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού αλλά και από τις απαραίτητες διευκολύνσεις που κάνουν την παραμονή εκεί μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.
 
Άνεση και αισθητική που γοητεύουν
Η μοντέρνα και λιτή αισθητική τους συνυπάρχει αρμονικά με το περιβάλλον, συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο φυσικά στοιχεία όπως η πέτρα και το ξύλο και προσδίδοντας έτσι την αίσθηση ότι αποτελούν μέρος του φυσικού τοπίου.

Οι κατοικίες είναι τοποθετημένες στον χώρο σε μεγάλα οικόπεδα από 491m² έως 639m² με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες φυσικού φωτισμού, ενώ παράλληλα, επιτρέπουν στην αύρα της θάλασσας να τις διαπερνά, δημιουργώντας ένα ιδανικό κλίμα ακόμα και στα μέσα του καλοκαιριού. Και όλα αυτά, διατηρώντας απρόσκοπτη την πανοραμική θέα προς τη θάλασσα.
 
Στο εσωτερικό κάθε έπαυλης, η επιλογή των υλικών έγινε με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο στον ήδη φιλόξενο χαρακτήρα της. Ταυτόχρονα, αυτοματισμοί όπως αυτοί του φωτισμού και των κουρτινών υπόσχονται να χαρίσουν μια ξεχωριστή πινελιά άνεσης και πολυτέλειας στον ιδιοκτήτη της.
 
Η εμπνευσμένη τοπιοτέχνηση του εξωτερικού χώρου εναρμονίζεται τέλεια με το φυσικό περιβάλλον φέρνοντας τη φύση κυριολεκτικά στα πόδια σας, ενώ οι ανέσεις όπως η πισίνα υπερχείλισης και ο μεγάλος ιδιωτικός χώρος για barbecue, χαρίζουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές διασκέδασης με την οικογένεια ή με φίλους. Κάθε έπαυλη διαθέτει δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης, πράγμα που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα καθώς είναι ένα επιπλέον στοιχείο άνεσης που προστίθεται σε αυτά που υπάρχουν μέσα και έξω από αυτήν.
 
 

 
Ιδανική τοποθεσία
Το συγκρότημα Halki βρίσκεται την ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της κοσμοπολίτικης ζωής. Δίπλα από τη λεωφόρο που μέσα σε μόλις 10 λεπτά σας οδηγεί στον Πρωταρά, την Αγία Νάπα ή το Παραλίμνι και με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στη Λάρνακα, τη Λευκωσία και την υπόλοιπη Κύπρο. Είτε θέλετε να απολαύσετε την κοσμική ζωή της περιοχής είτε τις δημοφιλείς αμμώδεις παραλίες της είστε μια ανάσα από όλα τα συναρπαστικά πράγματα που συμβαίνουν εκεί. Διευκολύνσεις όπως super market, τράπεζες, εστιατόρια, καφέ και δημόσιες συγκοινωνίες βρίσκονται σε πολύ βολική απόσταση.

 

 

 

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Διαχρονικά υψηλό το αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου