Το The Icon κατακτά το Μουσείο Πούσκιν στη Μόσχα

InBusinessNews  12/11/2018 08:48
Το The Icon κατακτά το Μουσείο Πούσκιν στη Μόσχα

Το The Icon κατακτά το Μουσείο Πούσκιν στη Μόσχα

InBusinessNews  12/11/2018 08:48

Την προηγούμενη Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου, η Imperio «πέταξε» στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα.

RELATED ARTICLES


Το Μουσείο Καλών Τεχνών Πούσκιν ήταν το μέρος που επέλεξε η εταιρία ώστε να ενημερώσει εκτενώς τους επενδυτές σχετικά με το εμβληματικό κτίριο The Icon.

Διαβάστε ακόμα: ATUM: Πιάνει δουλειά για το Peninsula Resort

Το ιδρυτικό στέλεχος και διευθυντής του ομίλου Imperio, Γιάννης Μισιρλής ανέφερε: «Η εκδήλωση στο Μουσείο Πούσκιν ήταν εκπληκτική. Οι καλεσμένοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, αρχικά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ξενάγηση στο Μουσείο με τα εξαιρετικά έργα τέχνης που φιλοξενεί, ιδιωτικά, καθώς εκείνες τις ώρες παραμένει κλειστό για το ευρύ κοινό. Αργότερα, με τη χρήση της τεχνολογίας της εικονικής πραγματικότητας (virtual reality), «περιηγήθηκαν» στο εσωτερικό των πολυτελών διαμερισμάτων του The Icon. Η βραδιά έκλεισε με χαμόγελα, σε κοκτέιλ εντός του Μουσείου και με συνοδεία πιάνου, καθώς οι δυνητικοί επενδυτές αναγνώρισαν την επενδυτική ευκαιρία στο The Icon, είτε αγοράζοντας για ιδίαν χρήση, είτε για επένδυση. Η εξαιρετική τοποθεσία, η απρόσκοπτη θέα του γαλάζιου που προσφέρει και η ποιότητα της αρχιτεκτονικής είναι άλλωστε η εγγύηση».

iconpunskin2

Το 40% των διαμερισμάτων έχουν πωληθεί
Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά από την εκδήλωση στο μουσείο Πούσκιν της Μόσχας και μια σειρά πρόσφατων, σχετικών εκδηλώσεων και ιδιωτικών παρουσιάσεων της Imperio στο Ντουμπάι, το Λονδίνο και το Τελ Αβίβ, το 40% των διαμερισμάτων του The Icon έχει ήδη πωληθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επενδυτική ευκαιρία The Icon, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.limassolicon.com

iconpunskin3
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας