Αρχές 2019 η προσφορά για αμφιθέατρο στην Αγία Νάπα

Αρχές του 2019 θα προκηρύξει ο Δήμος Αγίας Νάπας τις προσφορές για ανέγερση του Αμφιθεάτρου, ύστερα και από την θετική στήριξη του έργου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος και οι επικεφαλής της Ομάδας Πρωτοβουλίας Στήριξης της ανέγερσης του Αμφιθεάτρου στην Αγία Νάπα Κίκης Κωνσταντίνου και Φίλιππος Γιαπάνης, είχαν πρόσφατα συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη».

Θέμα συζήτησης ήταν «η ανέγερση του υπαίθριου υπερσύγχρονου Αμφιθεάτρου και κέντρου πολιτισμού στην Αγία Νάπα, Στη συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε εις βάθος για τις μέχρι στιγμής διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί, ενώ του επιδόθηκε επιστολή στήριξης για την ανέγερσή του Αμφιθεάτρου εκ μέρους 200 και πλέον σημαντικών προσωπικοτήτων των γραμμάτων και των τεχνών της Κύπρου».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας είπε πως «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από την παρουσίαση του έργου και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το έργο είναι ώριμο, ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει με την απαραίτητη χρηματοδότηση την υλοποίηση του έργου αυτού. Ο κ. Καρούσος ευχαρίστησε τον ΠτΔ για τη θετική προσέγγιση στο όλο ζήτημα».
 
Ο Κίκης Κωνσταντίνου εκ μέρους της Ομάδας Πρωτοβουλίας Στήριξης της Ανέγερσης του Αμφιθεάτρου εξέφρασε «ικανοποίησή για τη θετική κατάληξη που είχε η συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη» και σημείωσε πως «είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που οι προσπάθειες της Ομάδας ευοδώθηκαν και είχαν  άμεση ανταπόκριση και στήριξη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Από την πλευρά του ο κ. Γιαπάνης εξέφρασε «ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δίνει στον πολιτισμό».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας «αρχές του 2019 θα προκηρύξει την προσφορά για το έργο, μέσω του οποίου φιλοδοξεί να αναβαθμίσει ουσιαστικά το πολιτιστικό υπόβαθρο του Δήμου και ολόκληρης της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας