Το Trilogy Limassol Seafront υποδέχθηκε πολύτιμους συνεργάτες

Παρουσίαση του τελευταίου της έργου, Trilogy Limassol Seafront, πραγματοποίησε η Cybarco, μέλος του Oμίλου Λανίτη, την Τρίτη 29 Μαΐου, στο νέο γραφείο πωλήσεων που βρίσκεται στο εργοτάξιο του έργου. Η παρουσίαση έγινε ειδικά για επιλεγμένους μεσίτες και συμβούλους ακινήτων, με πελάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία στη Λεμεσό. 

Κατά τη διάρκειά της, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών και των πωλήσεων και να περιηγηθούν στον χώρο ανάπτυξης του, απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή θέα τόσο της παραλίας της Λεμεσού όσο και του εργοταξίου.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων, Γιώργος Γεωργίου, ενημέρωσε τους προσκεκλημένους και για άλλα έργα της Cybarco, μεταξύ των οποίων τα τελευταία διαθέσιμα ακίνητα στη Μαρίνα Λεμεσού και τις εκπληκτικές επαύλεις του έργου Akamas Bay Villas: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το χαρτοφυλάκιο μας που περιλαμβάνει μοναδικά πολυτελή ακίνητα σε προνομιακές τοποθεσίες. Είμαστε βέβαιοι ότι η τρέχουσα δυναμική των πωλήσεων και των κρατήσεων σε όλα τα έργα θα συνεχιστεί. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεχή υποστήριξή σας και την ανεκτίμητη συμβολή σας στο success story της Cybarco!»

Με τη χρηματοδότηση του έργου να έχει ήδη εξασφαλιστεί και τις κατασκευαστικές εργασίες να έχουν ξεκινήσει, το Trilogy Limassol Seafront έχει πλέον ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις και κρατήσεις για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του στους δύο μπροστινούς πύργους, που πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη του 2021 και τους πρώτους μήνες του 2022.

Αποτελώντας ένα προορισμό ιδανικό για διαβίωση, εργασία και αναψυχή στην καρδιά της Λεμεσού, το έργο περιλαμβάνει τρεις εντυπωσιακούς πύργους, με ποικιλία από άρτια σχεδιασμένα ακίνητα, όλα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις αποκλειστικά για τους ενοίκους, για αναψυχή και χαλάρωση, καθώς και μια δημόσια πλατεία με εστιατόρια και καταστήματα που θα μπορούν όλοι να επισκεφτούν και να απολαύσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Trilogy, καλέστε στο 8000 50 30, επισκεφθείτε το trilogylimassol.com ή το Trilogy Sales Office στον χώρο ανάπτυξης του έργου, στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού.

 

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το τελευταίο βίντεο για την εξέλιξη των κατασκευαστικών εργασιών και το νέο γραφείο πωλήσεων: 
https://youtu.be/YQd-xRYKUWo
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας