The Grove: Πολυτελές οικιστικό έργο από την Pafilia

Η Pafilia Property Developers παρουσιάζει το ‘The Grove’, ένα έργο εμπνευσμένο από τη μεσογειακή αρχιτεκτονική, που συνδυάζει το σύγχρονο στυλ με τοπικά στοιχεία και πολυτελή υλικά για να προσφέρει στους διαμένοντες ένα ειδυλλιακό και γαλήνιο καταφύγιο στην επαρχία της Πάφου.
 
Περιτριγυρισμένο από φυτείες εσπεριδοειδών, δενδρόκηπους και γραφικά χωριά, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και το κέντρο της Πάφου, το ‘The Grove’ προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό πόλης και υπαίθρου. Χτισμένο στα περίχωρα της Πάφου,  το αναπτυξιακό έργο διασφαλίζει ηρεμία και ιδιωτικότητα, ενώ οι διαμένοντες μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα όσα προσφέρει η κοσμοπολίτικη Πάφος που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
 
Το ‘The Grove’ έρχεται να προστεθεί και να διευρύνει το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Pafilia στην περιοχή με εντυπωσιακά έργα. Η Pafilia, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία αναπτύξεως γης στην Κύπρο, είναι γνωστή για την πρωτοποριακή της προσέγγιση, που συνδυάζει προηγμένη αρχιτεκτονική και υπερσύγχρονο σχεδιασμό. Με 40 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης, η εταιρεία αποτελεί κινητήριο μοχλό της ανάπτυξης του τομέα της ανάπτυξης ακινήτων της περιοχής αλλά και βασικός αιμοδότης της τοπικής οικονομίας.
 
Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Pafilia, Σίμος Σιμυλλίδης, δήλωσε: «Αντικατοπτρίζοντας τη φυσική ομορφιά και γοητεία της Πάφου, το ‘The Grove’ αποτελεί μια ιδανική πρόταση για όσους αναζητούν ένα καταφύγιο με μεσογειακή αύρα. Επιπρόσθετα, διευρύνει την γκάμα των καινοτόμων έργων μας, τα οποία αποτελούν ορόσημο στον τομέα των κατασκευών στην Κύπρο, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση μας για συνεχή ανάπτυξη ποιοτικών και πρωτοποριακών έργων με πολυτελή υλικά. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας – όσον αφορά την τοποθεσία, την ποιότητα και το στυλ – το ‘The Grove’ προσφέρει μια ασφαλή και συνάμα προνομιακή επενδυτική ευκαιρία.»
 
Η ανάπτυξη περιλαμβάνει 9 ιδιωτικές επαύλεις τριών υπνοδωματίων και 26 μεζονέτες. Ο μοντέρνος σχεδιασμός των κατοικιών αξιοποιεί στο έπακρο το φυσικό φως, ενώ διασφαλίζει σύγχρονους ευάερους χώρους, με την κάθε έπαυλη να διαθέτει μια όμορφη βεράντα και ιδιωτικό κήπο, με θέα την πισίνα και τους κοινόχρηστους κήπους.
 

 

Δειτε Επισης

Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα