Η σημασία του Cyber Resilience για το μέλλον των εταιρειών

Ολοένα και πιο επιρρεπείς σε κυβερνοεπιθέσεις γίνονται οι Οργανισμοί εν μέσω του ταχύτατου ψηφιακού μετασχηματισμού τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί πολυάριθμες απειλές στον κυβερνοχώρο με τεχνολογίες να χρησιμοποιούνται για κυβερνοεπιθέσεις κατά εταιρειών ακόμη και κρατικών υπηρεσίες οι οποίες κινδυνεύουν να απωλέσουν συμβόλαια, σχέδια προϊόντων, στοιχεία πιστωτικών καρτών, αριθμούς λογαριασμών και άλλα επιχειρηματικά στοιχεία. Ήδη πολλές επιχειρήσεις βιώνουν τις επιπτώσεις από επιθέσεις, που με τη σειρά τους ασκούν σοβαρή επίδραση στις δραστηριότητές τους.

Εκτεθειμένη η πλειοψηφία

Στην πραγματικότητα, το 85% των οργανισμών δέχτηκε κυβερνοεπίθεση τους τελευταίους 12 μήνες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Ομίλου CyberEdge. Η ίδια έρευνα αποκάλυψε ότι 63% των θυμάτων ransomware πλήρωσαν λύτρα πέρυσι, ενθαρρύνοντας τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου να αυξήσουν τις επιθέσεις τους και πως το 64% των οργανισμών έχει υιοθετήσει την ασφάλεια API. Εξίσου ενδιαφέρον στοιχεία είναι το γεγονός ότι, παρά τον αυξημένο κίνδυνο- το 84% των οργανισμών αντιμετωπίζει έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού ασφάλειας πληροφορικής.

Περισσότερα για την έρευνα και τη σημασία της προστασίας των εταιρειών από τις κυβερνοεπιθέσεις θα πει η Flick March, Global Vice President, Security & Resilience της Kyndryl, στο  Digital Cyprus Conference – The Technology Revolution Reshaping Business που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου, στο Hilton Nicosia.

Το πλαίσιο ανθεκτικότητας

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η March θα συζητήσει το πώς οι οργανισμοί πρέπει να ενσωματώσουν ένα πλαίσιο ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο κατά την έναρξη του ταξιδιού τους για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, αποφεύγοντας μια δυνητικά επιζήμια κυβερνοεπίθεση. Με πάνω από 30 χρόνια βαθιάς γνώσης και εμπειρίας, η ομιλήτρια έχει περάσει τη ζωή της σχεδιάζοντας και παρέχοντας υπηρεσίες πληροφορικής. Η March είναι παθιασμένη με το Cyber ​​Resilience: Από την πρόβλεψη, την προστασία, μέχρι την ανάκτηση των συστημάτων.

Δηλώστε συμμετοχή

Στο Συνέδριο, κορυφαίοι ειδικοί του ψηφιακού κόσμου θα παρουσιάσουν το μέλλον της τεχνολογίας και τις μεγάλες νέες τάσεις που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια, ενώ το κοινό θα ανακαλύψει βασικές στρατηγικές για επιτυχία στην digital εποχή.  Με τη συμμετοχή σας θα ανακαλύψετε επίσης κρίσιμες τεχνολογίες και προσεγγίσεις που απαιτούνται για τη λήψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων, τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, την ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας εντός του οργανισμού τους.

Το μεγάλο γεγονός απευθύνεται σε στελέχη C-level κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που επιδιώκουν να εξερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την εγκαθίδρυση ψηφιακής κουλτούρας στην επιχείρησή τους.

 

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Capacitor Partners, Cyta Business, Hellenic Bank, JINIUS by Bank of Cyprus, KPMG, Kyndryl, NAGA Pay, NetU, Oracle, SoftOne, YouDream

Εκθέτες: Datatech, Demstar, MS Electronics, Ralliton

Υποστηρικτής: AdTech Holding, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: EnterCY, Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, OmegaLive

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Κομισιόν: Επιπλέον 90 εκατ. ευρώ για την αστική καινοτομία
Οπισθοχώρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κύπρος...Έπεσε έξι θέσεις στην ψηφιακή ανταγωνιστικότητα το 2023
Technology FAST 50 2024: Η Capital.com με έδρα την Κύπρο στην πρώτη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
Ευκαιρίες καλοκαιρινής πρακτικής άσκησης για φοιτητές/τριες προσφέρει το ΙδΕΚ
Cyta: Σε εξέλιξη περιστατικό απάτης μέσω γραπτών μηνυμάτων sms-Συστήνει προσοχή
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock