Αναβαθμίζεται το κατάστημα της epic στο Mall of Cyprus

Αναβαθμίζεται το κατάστημα της epic στο Mall of Cyprus

Αναβαθμίζεται το κατάστημα της epic στο Mall of Cyprus

Αναβάθμιση του καταστήματος της στο Mall of Cyprus πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η epic, η οποία προσαρμόζει ένα ακόμα κατάστημα στο νέο μοντέλο σχεδιασμού της, το οποίο ανεβάζει την ψηφιακή και τεχνολογική εμπειρία των επισκεπτών. 

RELATED ARTICLES


 
Το νέο μοντέλο που εφαρμόζει η εταιρεία έχει ως φιλοσοφία την δημιουργία μοντέρνων και άνετων χώρων με live συσκευές καθώς και τη ψηφιακή παρουσίαση των προδιαγραφών του κάθε προϊόντος.
 
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε το InBusinessNews από την epic, ο επισκέπτης θα μπορεί να μελετήσει, να δοκιμάσει και να συγκρίνει τις συσκευές και έπειτα να επιλέξει ανάμεσα στην μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της epic.

Διαβάστε ακόμα:
Διαβατήρια: Το νέο σχέδιο της Μάλτας με την Κύπρο να  παραμένει στάσιμη
Ria Court 74: Δυάρια διαμερίσματα από €109.000 + ΦΠΑ
 
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και πλήρως τεχνολογικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την άψογη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση που παρέχει το εξειδικευμένο προσωπικό της epic για να προσφέρουμε στον επισκέπτη την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία», μας αναφέρθηκε.
 
Σημειώνεται ότι οι εργασίες αναβάθμισης θα ολοκληρωθούν τέλη Νοεμβρίου ή την πρώτη βδομάδα Δεκεμβρίου.
 
Μέχρι τότε οι επισκέπτες μπορούν να εξυπηρετούνται από το προσωρινό σταθμό της epic που στήθηκε κοντά στην είσοδο του καταστήματος.
 

Αλλαγές και το 2021, κατάστημα στο Metropolis Mall
Ανάλογες αλλαγές θα ακολουθήσουν και σε άλλα καταστήματα μέσα στο 2021 ενώ οι σχεδιασμοί της epic για την νέα χρονιά περιλαμβάνουν και τη δημιουργία καινούριου καταστήματος στο Metropolis Mall στην Λάρνακα.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας