Νέα πιστοποίηση της DeltaSoft μέσω του προγράμματος SAP® PartnerEdge®

Η SAP Κύπρου ανακοινώνει την επιτυχή αναβάθμιση της συνεργασίας της με τον υφιστάμενο SAP συνεργάτη DeltaSoft Ltd η οποία επιτεύχθηκε μέσω του προγράμματος συνεργατών SAP PartnerEdge. Με την νέα πιστοποίηση και ως εξουσιοδοτημένος SAP συνεργάτης, η DeltaSoft είναι σε θέση να παρέχει προς τους πελάτες ολοκληρωμένες SAP λύσεις.
 
Η εταιρεία DeltaSoft (www.deltasoft.eu) δραστηριοποιείται από το 2008 στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και πληροφορικής με εξειδίκευση σε εφαρμογές στην περιοχή της Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Μισθοδοσίας. Διαθέτοντας μία δυναμική ομάδα Συμβούλων και αξιοποιώντας τη πολυετή εμπειρία της, η DeltaSoft θέτει την ποιότητα στο επίκεντρο της επιχειρησιακής στρατηγικής της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της. H επένδυση στην συνεχή εκπαίδευση των Συμβούλων της καθιστούν την DeltaSoft ένα σημαντικό και αξιόπιστο SAP συνεργάτη για τις κυπριακές επιχειρήσεις. Μέσω της πιστοποίησης αυτής η DeltaSoft παραμένει συνεπής με τη στρατηγική προτεραιότητα της για την παροχή των πλέον σύγχρονων ψηφιακών και τεχνολογικών δυνατοτήτων.
 
Η κορυφαία παγκοσμίως πλατφόρμα SAP SuccessFactors, είναι μια ολοκληρωμένη λύση που στοχεύει στην ψηφιοποίηση και την απλοποίηση των διαδικασιών του ανθρώπινου δυναμικού των πελατών μας. Με τη λύση SAP SuccessFactors παρέχουμε σε μια ενιαία, ολοκληρωμένη, κεντρική ψηφιακή πλατφόρμα, ενοποίηση όλων των διαδικασιών και πολιτικών των πελατών μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα, την ταχύτητα και τη διαφάνεια και προσφέροντας παράλληλα μια μοναδική εμπειρία εργασίας σε όλους τους εργαζομένους. Οι self-service δυνατότητες, σε συνδυασμό με το mobile application που παρέχει η λύση στη βασική έκδοση του SuccessFactors, εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη πρόσβαση των εργαζομένων στο σύστημα, από οποιαδήποτε συσκευή, παρέχοντας ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον εργασίας στους τελικούς χρήστες.
 
Μέσω του προγράμματος SAP PartnerEdge και ως SAP συνεργάτης, η DeltaSoft έχει πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα εργαλείων και λύσεων για τους πελάτες της, καθώς το πρόγραμμα προσφέρει γνώση, τεχνογνωσία και την υποστήριξη που χρειάζεται για τη δημιουργία μιας ισχυρής βάσης συνεργασίας που προάγει την αμοιβαία επιχειρηματική επιτυχία για την εταιρεία, τους πελάτες της και την SAP.
 
Το Οικοσύστημα των Συνεργατών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της SAP Κύπρου. Με σκοπό τη διατήρηση ποιοτικών συνεργασιών για την προώθηση των ολοκληρωμένων λύσεων της, η SAP Κύπρου δουλεύει στενά με τους συνεργάτες της, με στόχο τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους.
 

Δειτε Επισης

Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή