H Centrix εφαρμόζει το SAP Business One στη ΔΑΛΙΚΟ

Η ΔΑΛΙΚΟ επέλεξε τη λύση SAP Business One στοχεύοντας τόσο στην αναβάθμιση των διαδικασιών οικονομικής διαχείρισης όσο και στη διαχείριση των αποθεμάτων της εταιρείας με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσω του υποσυστήματος πελατειακών σχέσεων (CRM).

Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε η εταιρεία N.Y. Centrix Solutions Ltd, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SAP Κύπρου. Η Centrix δραστηριοποιείται στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών διαθέτοντας  πολύχρονη εμπειρία και την απαιτούμενη τεχνογνωσία για τον σχεδιασμό, την προώθηση, την υλοποίηση, την ανάπτυξη αλλά και την υποστήριξη της ολοκληρωμένης λύσης διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) SAP Business One.

«Με γνώμονα τον αυξημένο ανταγωνισμό και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών μας, η ανάγκη για υλοποίηση  μιας προσιτής και ισχυρής επιχειρηματικής λύσης ήταν επιτακτική προκειμένου να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες μας για ανάπτυξη και κερδοφορία. Μέσω της λύσης SAP Business One και σε συνδυασμό με την εμπειρία του συνεργάτη μας, N.Y. Centrix Solutions Ltd, η συστηματική και σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας μας, η αποτελεσματική σύνδεση των επιχειρηματικών διαδικασιών, των ανθρώπινων πόρων αλλά και των  πληροφοριών έχουν ενισχύσει τον έλεχγο απόδοσης της Daliko Enterprise Ltd. Με τον τρόπο αυτό επιταχύνεται η στενή σύνδεση της επιχειρηματικής μας στρατηγικής με τις δραστηριότητες μας» δήλωσε ο κ. Κωσταντίνος Κόσιης, γενικός διευθυντής της Daliko Enterprise Ltd.

Το έργο, το οποίο έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, αποτελείται από τα υποσυστήματα της οικονομικής διαχείρισης, του λογιστικού κόστους, των αγορών και πωλήσεων, των αποθεμάτων και των πελατειακών σχέσεων (CRM).

Επιπλέον, με την επιλογή της συγκεκριμένης λύσης SAP, η Εταιρεία, έχει στη διάθεση της, μεταξύ άλλων, την άμεση διεκπεραίωση παραγγελιών, τον λεπτομερή έλεγχο διαθεσιμότητας προϊόντων, καθώς επίσης και τη δυνατότητα συντήρησης μηχανημάτων, διαχείρισης παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου. Με την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση παρέχεται στην Εταιρεία η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε ζωτικής σημασίας πληροφόρηση για την ετοιμασια και ανάλυση οικονομικών αποτελεσμάτων, στοιχεία απαραίτητα  για την αποτελεσματική λήψη στρατηγικών αποφάσεων σε θέματα ανάπτυξης πωλήσεων και κερδοφορίας.

Η ΔΑΛΙΚΟ τα τελευταία 35 χρόνια πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί με αξιοπιστία και δυναμικότητα στην παραγωγή ολοκληρωμένων και ποιοτικών προϊόντων για το σπίτι, τον κήπο, τις οικοδομικές εργασίες αλλά και μεγάλα έργα του Δημοσίου. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των εισαγωγών διαθέτοντας στην κυπριακή αγορά  μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως τζάκια από την Ιταλία και Γαλλία και πρόσφατα από το Βέλγιο, παράθυρα οροφής, προϊόντα που έχουν σχέση με τις στέγες και τα κεραμίδια αλλά και μεγάλα βιομηχανικά κτίρια.

Δειτε Επισης

Κομισιόν: Επιπλέον 90 εκατ. ευρώ για την αστική καινοτομία
Οπισθοχώρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κύπρος...Έπεσε έξι θέσεις στην ψηφιακή ανταγωνιστικότητα το 2023
Technology FAST 50 2024: Η Capital.com με έδρα την Κύπρο στην πρώτη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
Ευκαιρίες καλοκαιρινής πρακτικής άσκησης για φοιτητές/τριες προσφέρει το ΙδΕΚ
Cyta: Σε εξέλιξη περιστατικό απάτης μέσω γραπτών μηνυμάτων sms-Συστήνει προσοχή
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock