Plus500: Ανάπτυξη μέσω νέων επενδύσεων και εμπλουτισμός προϊόντων

Η χρήση καινοτόμου τεχνολογίας και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αποτελούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Plus500, σύμφωνα με τον CEO της κυπριακή θυγατρικής εταιρείας, Plus500CY, Ofir Chudin.

Μιλώντας στο InBusinessNews, και υποδεικνύοντας πως η Plus500 βασίζεται στους πυλώνες της καινοτομίας, της αριστείας και της εμπιστοσύνης, ο κ. Chudin τονίζει πως η πρωτοποριακή τεχνολογία της, την διακρίνει ως εξέχοντα πάροχο υπηρεσιών στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Διαβάστε ακόμα: 

Δεν βρίσκουν πού να… μείνουν οι ξένες εταιρείες στη Λεμεσό 

Πώς τα dark stores επηρεάζουν τα ακίνητα 

Πόσο καταστρέφει ο πόλεμος την ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας 

El Corte Ingles: Αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα ERA 

Βάσσος Ηλιάδης Λτδ: Κινητήρια δύναμη η εταιρική κοινωνική ευθύνη

Σύμφωνα με τον ίδιο, φιλοδοξία του ομίλου αποτελεί η περαιτέρω ανάπτυξη μέσω νέων επενδύσεων με απώτερο στόχο τον εμπλουτισμό των χρηματοοικονομικών του προϊόντων και την εμβάθυνση της σχέσης του με τους πελάτες.

Η Plus500CY ήταν υποψήφια εταιρεία στην κατηγορία Υπηρεσίες, στα 14α IN Business Awards.

  • Ευρύ πορτφόλιο

Ο Όμιλος Plus500, που εδρεύει στο Ισραήλ, ιδρύθηκε το 2008 από έξι αποφοίτους του Technion Institute of Technology. Διευθύνων Σύμβουλος της κυπριακής θυγατρικής είναι ο Ofir Chudin και του Ομίλου ο David Zruia.

Η επενδυτική εταιρεία Plus500CY, εισηγμένη στο Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παροχείς CFD παγκοσμίως, με παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αυστραλία, στη Σιγκαπούρη, στις Σεϋχέλλες και στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο.

Προσφέρει ένα ευρύ πορτφόλιο πέραν των 3000 επενδυτικών προϊόντων, CFDs σε Shares, Forex, Commodities, Indices και ETF σε Ιδιώτες και Επαγγελματίες (Elective) πελάτες. Κατά το οικονομικό έτος 2021 ο Όμιλος σημείωσε τζίρο ύψους $718.7 εκατομμυρίων και διατηρούσε 407,374 ενεργούς πελάτες. Σήμερα η εταιρεία εργοδοτεί στην Κύπρο 23 άτομα. Η Plus500 βασίζεται στους πυλώνες της καινοτομίας, της αριστείας και της εμπιστοσύνης.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία μας, μάς διακρίνει ως εξέχοντα πάροχο υπηρεσιών στον χρηματοοικονομικό τομέα. Η πλατφόρμα συναλλαγών μας είναι φιλική προς το χρήστη, προσβάσιμη από πληθώρα συσκευών, διαθέσιμη σε περισσότερες από 50 χώρες και 32 γλώσσες.

  • Σημαντικές νομοθετικές αλλαγές

Η διεξαγωγή επιχειρήσεων στον διαδικτυακό χώρο αποτελεί μια διαρκώς εξελισσόμενη διαδικασία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο καθώς η νομοθεσία επεκτείνεται σταθερά, ώστε να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που ενέχει ο κυβερνοχώρος.

Πρόσφατα υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που επηρέασαν τον κλάδο μας. Ως αποτέλεσμα αυτών των ρυθμιστικών παρεμβάσεων υπήρξε η προστασία των συμφερόντων των επενδυτών και ο περιορισμός των δραστηριοτήτων εταιρειών που δεν συμμορφώνονταν με το νόμο, συνεπώς, ήταν ευπρόσδεκτες. 

  • Ισχυροί εν μέσω πανδημίας

Η απόδοση και η ανάπτυξη του ομίλου παρέμειναν ισχυρές καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας χωρίς να επηρεαστούν αρνητικά από την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης. Η διεθνούς φήμης επωνυμία και η αξιόπιστη ποιότητα υπηρεσιών μας έχουν διατηρήσει υψηλά τα επίπεδα δραστηριότητας των πελατών, ανεξαρτήτως των πρωτοφανών συνθηκών της αγοράς. Οι πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις στην Ουκρανία δεν μας έχουν επηρεάσει άμεσα, καθώς δεν προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτές τις χώρες.

  • Τα πλεονεκτήματα

Η χρήση καινοτόμου τεχνολογίας και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Plus500. Προσφέρουμε τη δική μας πλατφόρμα μέσω της οποίας οι συναλλαγές πραγματοποιούνται από λογισμικό υπολογιστή, εφαρμογές συμβατές με iPhone, iPad και τηλέφωνα Android. Όλες οι τεχνολογίες έχουν αναπτυχθεί εντός του ομίλου λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των επενδυτών, ώστε να μπορούν να έχουν την ίδια εμπειρία σε όλες τις συσκευές. 

Η συνεχής και απρόσκοπτη επικοινωνία με τους πελάτες είναι ομολογουμένως το κλειδί για τη διασφάλιση της κάλυψης των αναγκών τους, επομένως η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες επί εικοσιτετραώρου βάσεως. 

  • Ορόσημο προόδου το 2021

Προτεραιότητά μας είναι η εξέλιξή μας ως διακεκριμένου FinTech Ομίλου παγκοσμίου κλίμακας. Το 2021 ήταν ορόσημο της προόδου μας προς αυτή την κατεύθυνση με την είσοδό μας στην αγορά των Futures και Options στις ΗΠΑ και την εισαγωγή της πλατφόρμας ‘Plus500 Invest’ share dealing στην Ευρώπη. Το 2022 ήταν εξίσου επιτυχές με την επέκτασή μας στην ιαπωνική αγορά.

Φιλοδοξούμε λοιπόν να αναπτυχθούμε περαιτέρω μέσω νέων επενδύσεων με απώτερο στόχο τον εμπλουτισμό των χρηματοοικονομικών μας προϊόντων και την εμβάθυνση της σχέσης μας με τους πελάτες.

Δειτε Επισης

Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ