Όμιλος Δημητριάδη: Παρόν στα Ποσειδώνια 2014

Για τη διεθνή έκθεση Ποσειδώνια 2014, μια από τις κύριες εκθέσεις στον χώρο της Ναυτιλίας, ετοιμάζονται πυρετωδώς οι εταιρείες που συνδέονται με τον χώρο τον κλάδο.
H Combijet Manufacturing & Dememarine Services, του Ομίλου Δημητριάδη, υπόσχεται δυναμικό παρόν, δίνοντας στους εκθέτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη μεγάλη γκάμα σύγχρονων και εξειδικευμένων μηχανημάτων υψηλής πίεσης υδροβολής μέχρι 3000 bars. Η Combijet Manufacturing, προσφέρει μηχανήματα τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν και να προσφέρουν τα υψηλότερα πρότυπα και εξοπλισμό σε κάθε βιομηχανική εφαρμογή είτε είναι στη ξηρά ή στη θάλασσα.
 

Παράλληλα, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την επόμενη γενιά της Combijet, το υπερσύγχρονο Robot, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει υψηλή πίεση υδροβολής μέχρι και 3000 bar. Το Combijet Robot τοποθετείται σε οποιαδήποτε κάθετη μεταλλική επιφάνεια, προσκολλάται μαγνητικά στα τοιχώματα και κινείται ανεξάρτητο, χωρίς την ανάγκη χρήσης γερανών ή ανυψωτικών.
Επίσης, η Combijet Manufacturing θα λανσάρει τη νέα μηχανή Ultra High Pressure Hydro – Blaster JE80-1500, η οποία πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα τεστ δοκιμών δίνοντας υψηλής απόδοσης αποτελέσματα.  
Εξάλλου, η Dememarine Services, του Ομίλου Δημητριάδη θα παρουσιάσει τη νέα, καινοτόμο εναλλακτική λύση επιδιόρθωσης εμβόλων το Cylinder Buster. Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη λειτουργία του Cylinder Buster σε πραγματικές συνθήκες μέσω οπτικού υλικού.
Τα Ποσειδώνια 2014 θα πραγματοποιηθούν από τις 2 ως τις 6 Ιουνίου στην Αθήνα, στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo
Σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος Δημητριάδη αναφέρει ότι θα συνεχίζει να δίνει το παρόν του σε όλα τα μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα ανά τον κόσμο συνεχίζοντας με τη συμμετοχή του στην έκθεση SMM 2014.
 

Δειτε Επισης

Άδειες σε 16 Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ) για μοτοσυκλέτες-Αρχίζει η λειτουργία τους
Ανεβαίνουν ξανά οι τόνοι στον τομέα της παραγωγής χαλλουμιού-Σημείο τριβής η ποσόστωση
Στις 4 Ιουνίου η συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη για το χαλλούμι
Γλύκανε ο καφές... Ανάμεσα στις χώρες με μείωση της τιμής του η Κύπρος
Μακρύς ο...δρόμος για την ηλεκτροκίνηση στην Κύπρο-Από τα χαμηλότερα στην Ε.Ε. το ποσοστό των ηλεκτρικών οχημάτων
Σημαντική μείωση στο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο
Άλλα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων e-Point στον Δήμο Λευκωσίας
Σιτάρι: Αδειάζουν οι αποθήκες-Εντείνονται οι ανησυχίες για τα τρόφιμα
CTC: Πού οφείλεται η καθυστέρηση και πότε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το 2023
Nordsea: Νέα εμφάνιση, ίδια σταθερή ποιότητα, ίδια υπέροχη γεύση