Neoset: Συνεχίζει στην Κύπρο υπό την Interkitchen

Συνεχίζει στην Κύπρο η εταιρεία Neoset, μετά την πτώχευσή της στην Ελλάδα.
 
Η Neoset στην Κύπρο αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Interkitchen, με δικό της κατάστημα. Όπως τόνισε στο INBusinessnews.com ο διευθυντής της Interkitchen Χρίστος Μαούρη, στην Κύπρο η Neoset συνεχίζει να δουλεύει με μεγάλη, μάλιστα, επιτυχία, ιδιαίτερα στο παιδικό δωμάτιο. 
 
Η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά αντιπροσώπευση και όχι franchising, οπότε το μόνο θέμα που προκύπτει μάλλον είναι το εμπορικό σήμα. Όπως ξαναγράψαμε στο INBusinessnews.com, το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας κήρυξε σε πτώχευση την εταιρεία Neoset, η οποία μάλιστα, έχει εκδώσει ανακοίνωση για ψευδείς δημοσιεύσεις. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η εταιρεία “Furniture New Line ΕΠΕ”, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου Neoset στην Ελλάδα ως κύριος δικαιοπάροχος με δικαίωμα χρήσης των σημάτων “Neoset”, ενημερώνουμε ότι: Η πτώχευση της Neoset Α.Ε. ουδόλως επηρεάζει τα δικαιώματα της εταιρείας μας και το δίκτυο των franchises, εφόσον δεν βάζει τέλος στην ισχύ των συμβάσεων franchising, ως αναληθώς και παραπλανητικά αναφέρονται σε ορισμένα δημοσιεύματα. Η εταιρεία μας νόμιμα λειτουργεί ως δίκτυο επίπλων Neoset με την έγκριση ως προς την ποιότητα και τα σχέδια της Neoset, από τον Ιούνιο του 2012 μέσω της μητρικής της εταιρείας Hazarezo Ltd. Η εταιρεία μας θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της κατά των ψευδών και παραπλανητικών άρθρων που δημοσιεύονται με σκοπό και μόνο να θίξουν και πλήξουν τα συμφέροντα μας, υπηρετώντας προφανώς ανταγωνιστικά προς εμάς συμφέροντα».
 
Να σημειωθεί ότι η Hazarezo Ltd είναι κυπριακή offshore εταιρεία. 
 
Όπως μας επεσήμανε ο κ. Μαούρης, το όνομα Neoset θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται στην Κύπρο μέχρι νεοτέρας. Εξήγησε ότι όταν καταλήξουν οι συζητήσεις στα δικαστήρια, τότε η εταιρεία θα μετακινήσει το κατάστημα Neoset στη Μακεδονίτισσα, εντός του καταστήματος που βρίσκεται απέναντι από την Κρατική Έκθεση. «Πρόκειται για ένα μεγάλο κατάστημα 2.500 τ.μ. όπου στεγάζουμε τα διάφορα brands μας εκ των οποίων τα παιδικά έπιπλα Modeco και τις ιταλικές κουζίνες του Corazzin Group.
 
Σημείωσε πως πρόκειται για ένα τεράστιο όνομα ιδιαίτερα στο παιδικό έπιπλο, που οι Κύπριοι αγάπησαν ιδιαίτερα, αφού είχε επαναλαμβανόμενους πελάτες. «Όταν πριν από ενάμισι χρόνο ήρθε το πρώτο κτύπημα από την ελληνική εταιρεία, ο κόσμος ανησύχησε. Τον καθησυχάσαμε όμως, αφού η Neoset στην Κύπρο είναι υπόλογη στην Interkitchen», σημείωσε. 
 
Τέλος, μιλώντας για την ελληνική εταιρεία Modeco τόνισε ότι συνεργάζονται εδώ κι ένα χρόνο περίπου, κατά τον οποίο έχει παρατηρηθεί τεράστια ανάπτυξη εν καιρώ κρίσης, με διπλάσιες πωλήσεις στο παιδικό έπιπλο στην κυπριακή αγορά.
 
Name
 
Name
 
Name
 
Name
 
Name

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών