FMCGs Reality: Τι επιφυλάσσει το 2014

Το 2013 στιγμάτισε το λιανικό εμπόριο, με το κλείσιμο της μεγαλύτερης αλυσίδας υπεραγορών του τόπου. Παράλληλα, σηματοδότησε την έναρξη ανακατατάξεων στον κλάδο, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του 2014.  Κάποιες αλυσίδες εφαρμόζουν στρατηγικές επέκτασης, την ώρα που κάποιες άλλες αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιωσιμότητας.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον, το 11th Cyprus Grocery Retail Conference έχει ως στόχο να εντοπίσει και να εξετάσει θέματα που απασχολούν άμεσα τους επαγγελματίες του λιανικού εμπορίου. Συγκεκριμένα, προσβλέπει στην ανάδειξη θεμάτων, όπως:

•    Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στο λιανεμπόριο της Κύπρου
•    Κυπριακό λιανεμπόριο 2014 και 2015: Τι προβλέπουν λιανέμποροι και προμηθευτές
•    Με ποιους τρόπους οι υπεραγορές επιτυγχάνουν σφυγμομέτρηση των αναγκών του Κύπριου καταναλωτή και πώς ανταποκρίνονται στις αλλαγές της συμπεριφοράς του                                                                                   
•    Πώς διαμορφώνεται η σχέση λιανέμπορων και προμηθευτών.

Το 11ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου επικεντρώνεται αποκλειστικά στους λιανέμπορους της Κύπρου. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν άμεσα όλους τους μεγάλους παίκτες της βιομηχανίας. Η διοργάνωση μεταμορφώνεται σε αυτό που έψαχνε τόσο καιρό η βιομηχανία. Σε ένα συνέδριο παρουσίασης όλων των κύριων θεμάτων που απασχολούν τον τομέα του λιανεμπορίου. Οι βασικοί πρωταγωνιστές μιλούν και αναλύουν τις προοπτικές, τα εμπόδια, τις στρατηγικές στην κρίση και τις συνεργασίες που συνάπτονται.

Το συνέδριο απευθύνεται σε προμηθευτές, εμπορικές εταιρείες, υπεραγορές, πολυκαταστήματα (department stores), καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών, περίπτερα, καταστήματα διαρκούς εξυπηρέτησης, φούρνους και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης, εταιρείες logistics, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς/εμπορικές τράπεζες, λογιστικά /ελεγκτικά γραφεία και συμβούλους επιχειρήσεων.
Οργανωτής: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: Carrefour Kύπρου. Χορηγοί: Cyta, Lamda Card Services και Covenant Advisory. Χορηγοί Επικοινωνίας: In Business Daily Newsletter, περιοδικό IΝ Business και InBusinessnews.com. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Κυπριακού Συνδέσμου Υπεραγορών και του Συνδέσμου Προμηθευτών Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:  τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά