Micro Stores: Πρώτα εγκαίνια στο Παλιομέτοχο

Από το Παλιομέτοχο κάνει αρχή στα εγκαίνια των καταστημάτων η  εταιρεία Micro Stores Ltd. Η εταιρεία τους τελευταίους επτά μήνες λειτούργησε πέντε υπεραγορές Micro Discount.  Δύο στη Λάρνακα, Ορμήδεια, Ξυλοφάγου και Παλιομέτοχο.  Θα ακολουθήσουν εγκαίνια για τις υπεραγορές στη Λάρνακα, Ορμήδεια και Ξυλοφάγου.  

Τα εγκαίνια της Υπεραγοράς Micro στο Παλιομέτοχο, θα τελεστούν το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2014 στις 10:30 π.μ. από τους ιερείς της κοινότητας Παλιομετόχου, αφού πρώτα τελεστεί αγιασμός.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου ημέρας των εγκαινίων, η υπεραγορά θα προσφέρει εντελώς δωρεάν λουκουμάδες, σνακς, ποτά και άλλα.  «Έχει ήδη ετοιμαστεί φυλλάδιο προσφορών που περιέχει πέραν των 150 προσφορών, σε τιμές κάτω του κόστους.  Όσοι θα παρευρεθούν στα εγκαίνια, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το φυλλάδιο, το οποίο συμπεριλαμβάνει τέσσερα δωροκουπόνια των €5, συνολικής αξίας €20, τα οποία θα μπορούν οι πελάτες της υπεραγοράς να εξαργυρώσουν, σύμφωνα με τους όρους των δωροκουπονιών.   Είναι σημαντικό το ότι η υπεραγορά εκτός από τους κατοίκους των γύρω χωριών, έχει αγκαλιαστεί και από αρκετές εκατοντάδες πελάτες από τη Λευκωσία».  

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι Micro Discount λειτουργούν και ως Υπεραγορές και ως Discount Stores.  «Δηλαδή διαθέτουν εκτός από είδη παντοπωλείου, ψυγεία, φρουταρίες, αλλαντικά, κρεοπωλείο και μερικές υπεραγορές φούρνο μαζί με όλα τα επώνυμα προϊόντα φθηνότερα, μέχρι και 50%».  
 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών