C.M. Londou: Λανσάρει E shop για confectionery

Με στόχο τη διαφοροποίηση στην αγορά, η εταιρεία C.M. Londou Trading Ltd εδώ και μερικές μόλις μέρες λάνσαρε στην αγορά το ηλεκτρονικό της κατάστημα για online αγορές ζαχαροειδών προϊόντων (www.sweetland.com.cy).
 
Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα on line στην Κύπρο στον τομέα του confectionery, με την επωνυμία Sweetland. Το  Sweetland προσφέρει μεγάλη γκάμα από επώνυμα και υψηλής ποιότητας ζαχαροειδή που διανέμει η C.M. Londou Trading από το 1987. Ιδρύθηκε το 2013 με έδρα τη Λάρνακα, απ’ όπου και διανέμει τα προϊόντα σε επιλεγμένες περιοχές της Κύπρου. Απευθύνεται στους απλούς καταναλωτές και προσφέρει παραγγελίες για εκδηλώσεις και πάρτι.
 
Σύμφωνα με την εταιρεία, και από τις ενδείξεις της σελίδας του στο Facebook, στις λίγες μόνο μέρες κυκλοφορίας του το site έχει δείξει καλά μηνύματα. Αποστολή του Sweetland είναι να δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να μελετήσουν από την οθόνη του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή τα προϊόντα που επιθυμούν, από την άνεση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας τους παράλληλα, χρόνο. Μπορούν να επιλέξουν προϊόντα από τις ποικιλίες κατηγοριών που παρέχονται: Mallows, αλμυρά μπισκότα, ζελεδάκια, καραμέλες, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, ξηρά φρούτα και ξηροί καρποί, παγωτά, ποπ κορν, σοκολάτες, τσίχλες και ζαχαρωτά.
 
Το Sweetland χρησιμοποιεί το λογισμικό κρυπτογράφησης SSL για την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών όπως, ονόματα και τραπεζικές πληροφορίες.
 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά