Εκατό χρόνια συνεργασίας Nestle - Βάσσος Ηλιάδης

Εκατό χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας συμπληρώνονται το 2013 μεταξύ της Nestlé, μια από τις κορυφαίες εταιρείας διατροφής, υγείας και ευεξίας και της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, επίσημου εισαγωγέα των προϊόντων Nestlé στην Κύπρο. 
 
Το 1913 ήταν η αρχή της συνεργασίας αυτής, όταν ο Βάσσος Κ. Ηλιάδης εργοδοτήθηκε στο τότε γραφείο πωλήσεων των προϊόντων Nestlé στην Κύπρο. Πολύ σύντομα διορίστηκε από το γραφείο της Nestlé στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου Γενικός Επιθεωρητής για την προώθηση και πώληση των προϊόντων Nestlé στην Κύπρο. Η Nestlé, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά και τα πολύ καλά αποτελέσματα του Βάσσου K. Ηλιάδη, όρισε  το 1933 τη νεοσυσταθείσα εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ ως αντιπρόσωπο των προϊόντων Nestlé στην Κύπρο. 
 
Με την πάροδο των χρόνων οι πωλήσεις των προϊόντων Nestlé στην Κύπρο, όπως το συμπυκνωμένο Γάλα Βλάχας, οι σοκολάτες Nestlé και η Farine Lactée Nestlé ολοένα και αυξάνονται. Παράλληλα, νέες κατηγορίες προϊόντων προστέθηκαν στην γκάμα των προϊόντων Nestlé στην Κύπρο, όπως ο στιγμιαίος καφές Nescafé και οι ζωμοί και σούπες Maggi. Το 1963 η Nestlé βράβευσε τον Βάσσο Κ. Ηλιάδη στη Λωζάνη της Ελβετίας για τα 50 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία. Μετά το θάνατο του ιδρυτή της εταιρείας το 1975, την ηγεσία ανέλαβαν τα παιδιά του, Γιώργος και Κύπρος, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή ανάπτυξης. Σήμερα, τα προϊόντα της Nestlé  κατέχουν από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των Κύπριων καταναλωτών. Στην εταιρεία έχει ήδη, ενταχθεί η τρίτη γενιά, συνεχίζοντας την ανάπτυξη και την επιτυχημένη πορεία των προϊόντων Nestlé στην Κύπρο.
 
Στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, στα κεντρικά γραφεία της Nestlé, στο Vevey της Ελβετίας, o Laurent Freixe, Υπεύθυνος Ζώνης Ευρώπης, τίμησε την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, τους ιδιοκτήτες Γιώργο και Κύπρο Ηλιάδη και τον Γενικό Διευθυντή Βάσσο Κ. Ηλιάδη για τα 100 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας. Στη τελετή παρέστησαν οι κκ. Laurent Dereux, Διευθύνων Σύμβουλος Nestlé Ελλάς, Παύλος Κιόρτσης, Head of Operations Ζώνης Ευρώπης και Γιάννης Λαζαρίδης, Executive Divisional Manager Nestlé Ελλάς.  
 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών