Εύρηκα: Eμπιστευόμαστε τα ΜΟΝ-ΑΜΙ σε καλά χέρια

INBusinessNews  05/07/2013 17:11
Εύρηκα: Eμπιστευόμαστε τα ΜΟΝ-ΑΜΙ σε καλά χέρια

Εύρηκα: Eμπιστευόμαστε τα ΜΟΝ-ΑΜΙ σε καλά χέρια

INBusinessNews  05/07/2013 17:11

Aνακοίνωαση σχετικά με τις επαφές της Εύρηκα με την Φρου Φρου για πώληση του κλάδου τροφίμων που διατηρεί σήμερα η Εύρηκα εξέδωσε η εταιρεία τονίζοντας: "Η Εύρηκα Λτδ η οποία δραστηριοποιείται στη πώληση και εμπορία προϊόντων ευρείας κατανάλωσης με εξειδίκευση σε προϊόντα φροντίδας και καθαριότητας του σπιτιού, ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε προχωρημένη διαπραγμάτευση με την εταιρεία Άλκης Χατζηκυριάκος (Φρου-Φρου) δια την πώληση της μάρκας τροφίμων ΜΟΝ ΑΜΙ.

Στις σημερινές συνθήκες η Εύρηκα παίρνει την γενναία επαγγελματική απόφαση να αποχωρήσει από τον κλάδο τροφίμων «εμπιστευόμενη» την μάρκα ΜΟΝ ΑΜΙ σε καλά κυπριακά χέρια αλλά και σε Κύπριους εργαζόμενους.

Ταυτόχρονα εστιαζόμαστε στην ανάπτυξη και ενίσχυση των στρατηγικών μας μαρκών (ΕΥΡΗΚΑ, AROXOL, FAMOZO, ROKLIN, FIORO, TIK TAK, TOPINE, FLUP, MR BIN), και παράλληλα δηλώνουμε παρόν για περαιτέρω ανάπτυξη μέσω εξαγορών ή/και νέων συνεργασιών .

Ο Όμιλος Εύρηκα με παρουσία στη Κύπρο από το 1959, Ελλάδα από το 1960, Ρουμανία από το 2005 και εξαγωγές σε περισσότερες από 20 χώρες, πέτυχε το 2012 πωλήσεις €55.000.000 και είναι από τις λίγες πετυχημένες κυπριακές εταιρείες στο εξωτερικό".

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας