ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Powerstar σε ακόμα δύο υπεραγορές

Στην εγκατάσταση του συστήματος εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας Powerstar® που κατασκευάζει η εταιρεία EMSc στις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λεμεσού και ΑΛΦΑΜΕΓΑ Πάφου προχώρησε η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ, μετά την καταγραφή θετικών αποτελεσμάτων από την πιλοτική εγκατάσταση του συστήματος στην υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ακρόπολης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης εγκατάστασης του Powerstar® σε υπεραγορά της εταιρείας Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική, καταγράφηκε εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, σε ποσοστό της τάξης του 12,5%, έχοντας παράλληλα πετύχει περιορισμό των λειτουργικών εξόδων αλλά και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) πέραν από 100 τόνους ετησίως.

Πέραν των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και άλλοι οργανισμοί του κλάδου όπως οι υπεραγορές Carrefour, Μετρό, Παπαντωνίου, Olympic έχουν επίσης προχωρήσει στην εγκατάσταση του συστήματος Powerstar®, απολαμβάνοντας ήδη την καταγραφή δραστικής μείωσης της ηλεκτρικής ενέργειας, με την εξοικονόμηση να φθάνει μέχρι και το 15% σε kWh και μέχρι 20% μείωση στη μέγιστη ζήτηση, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής ανάπτυξης εργασιών της EMSc (Cyprus) Ltd, κ. Κυριάκος Μιχαήλ, ανέφερε: «Για όφελος τους, οι υπεραγορές αναζητούν συνεχώς αξιόπιστες και δοκιμασμένες τεχνολογίες που να επαληθεύουν μέσω διαδικασίας το εγγυημένο ποσοστό εξοικονόμησης και κατ’ επέκταση τη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας. Πέραν αυτού, είναι σημαντικό οποιαδήποτε τεχνολογία εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας εφαρμοστεί να  παρέχει προστασία στη λειτουργικότητα του εξοπλισμού της εγκατάστασης, καθώς επίσης να συμπεριλαμβάνει σύστημα παρακολούθησης και πιστοποιητικά ελέγχου που να επιβεβαιώνουν χωρίς συμβιβασμούς την ασφάλεια. Το Powerstar® αποτελεί υψηλής προτεραιότητας και  ιδανική λύση για τις στρατηγικές εξοικονόμησης που επιβάλλουν οι σημερινές οικονομικές συγκυρίες».
 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών