Στις 9/1 η αίτηση για Ορφανίδης

Στις 9 του Γενάρη 2013 θα εξετάσει το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας την ένσταση της εταιρείας GR. V North Fruit κατά του προσωρινού διατάγματος που εκδόθηκε και το οποίο της απαγορεύει να προχωρήσει με αίτηση εκκαθάρισης που κατέθεσε κατά της εταιρείας Ορφανίδης.

Η πλευρά της GR. V North, ζήτησε να οριστεί ημερομηνία ακρόασης σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ από την πλευρά της Ορφανίδης, ειπώθηκε πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αγοραστές για την εταιρεία ενώ εντός της μέρας (Παρασκευή) οι τράπεζες θα αποφασίσουν για περαιτέρω πίστωση στην εταιρεία και η αίτηση εκκαθάρισης δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα ούτε της εταιρεία ούτε των πιστωτών.

Αναφορά από το δικηγόρο της GR. V North έγινε και στο γεγονός της συνέλευσης της Πέμπτης, όταν ζητήθηκε από το διαχειριστή της GR. V North, Κρις Ιακωβίδη να αποχωρήσει από την συνάντηση. Οι δικηγόροι της Ορφανίδης, σημείωσαν πως ο διαχειριστής της GR. V επιδεικνύει «επιθετική συμπεριφορά» ενώ η εταιρεία απάντησε πως εξασκεί το δικαίωμά της για να καταχωρήσει την αίτηση.

Το δικαστήριο, ανέφερε πως η GR. V, είναι πιστωτής της εταιρείας και δεν πρέπει να μένει εκτός των όποιων συζητήσεων αφού δεν είναι προς όφελος της Ορφανίδης.

Στη συνέλευση με τους προμηθευτές, ο Χρίστος Ορφανίδης ανέφερε πως στόχος του Κρις Ιακωβίδη ήταν να διοριστεί εκείνος διαχειριστής της εταιρείας.

Μιλώντας λίγο νωρίτερα, ο προτεινόμενος ως διαχειριστής της εταιρείας Αντρέας Ανδρονίκου ανέφερε πως δεν θα τον ενοχλούσε αν ήταν στην αίθουσα ο Κ. Ιακωβίδης ενώ σημείωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα να συναντηθεί μαζί του και με όποιους προμηθευτές τυχόν να εκπροσωπεί.
 
 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών