A.J.Vouros Ltd: Στην αγορά με Tommee Tippee

Τα αγγλικά παιδικά προϊόντα tommee tippee διανέμει στην κυπριακή αγορά η εταιρεία A.J.Vouros Ltd. Η επωνυμία αυτή ανήκει στον όμιλο εταιρειών Mayborn Group Limited με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι η νούμερο ένα επωνυμία για αξεσουάρ για το τάισμα των βρεφών στο Ηνωμένο Βασίλειο και μια από τις κορυφαίες επωνυμίες βρεφικών προϊόντων και αξεσουάρ στην παγκόσμια αγορά. 

Η σειρά μπιμπερών tommee tippee  closer to nature® είναι «εγκεκριμένη από τις μαμάδες», ενώ έχει τιμηθεί τρεις φορές με το έγκυρο Χρυσό Βραβείο Mother & Baby Gold award, στο οποίο ψηφίζουν οι ίδιες οι μαμάδες. 

Τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό αφορούν στα μπιμπερό και τις θηλές, τα οποία είναι πιο κοντά στη φύση. Η μοναδική και απαλή στην αφή θηλή από σιλικόνη είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να μιμείται την αναρρόφηση, την αίσθηση και την κίνηση του μητρικού στήθους κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Το σύστημα μπιμπερό και θηλής κατά των κολικών είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να βελτιώνουν τη ροή αέρα κατά τη διάρκεια της πρόσληψης τροφής για ομαλότερη σίτιση και μείωση της αναρρόφησης αέρα. Για πρόσθετη ασφάλεια, ο σωλήνας που βρίσκεται μέσα στο μπιμπερό κοκκινίζει όταν η θερμοκρασία του γάλακτος είναι υπερβολικά ψηλή. Επίσης, τα μπιμπερό και οι θηλές δεν περιέχουν BPA για πλήρη σιγουριά και ασφάλεια.

Το 2009, η tommee tippee ήταν η πρώτη και μοναδική μάρκα προϊόντων για το τάισμα των παιδιών που επιλέγηκε ως Superbrand στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια δημοσκόπηση καταναλωτών σε εθνική κλίμακα, στην ίδια βαθμίδα με επωνυμίες όπως είναι οι Microsoft®, Coca-Cola®, Nike®, Lego® και Google®.

Να σημειωθεί ότι από πέρσι τον Μάρτιο 2011 που το προϊόν διατίθεται από την  A.J.Vouros Ltd, απέκτησε σημαντική θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δουν την πλήρη γκάμα μπιμπερό, θηλών, πιπίλων, αντλιών θηλασμού, συσκευών αποστείρωσης και άλλων αξεσουάρ, στην ιστοσελίδα www.tommeetippee.com

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών