Η TAG Heuer παρουσιάζει τη νέα γενιά της συλλογής TAG Heuer Carrera

Δελτίο Τύπου  17/01/2022 09:01
Η TAG Heuer παρουσιάζει τη νέα γενιά της συλλογής TAG Heuer Carrera

Η TAG Heuer παρουσιάζει τη νέα γενιά της συλλογής TAG Heuer Carrera

Δελτίο Τύπου  17/01/2022 09:01

Σύμβολο του αθλητικού πνεύματος της TAG Heuer και ένα από τα πιο  κομψά μοντέλα της συλλογής TAG Heuer Carrera ανανεώθηκε: Tο TAG Heuer Carrera Three Hands. Το αποτέλεσμα, μια οικογένεια από 13 ρολόγια σε μοντέρνο στυλ και έμφυτη κομψότητα σε τέσσερις εκδοχές: Το TAG Heuer Carrera Day Date 41 mm, το TAG Heuer Carrera Twin Time 41 mm, το TAG Heuer Carrera Date 39 mm και το TAG Heuer Carrera Date 29 mm, που όλα τους εκφράζουν το ασίγαστο πάθος της εταιρείας για ευκρίνεια, που κρατά από το 1963. 

TAG Heuer Carrera, μια παράδοση αθλητικού πνεύματος και κομψότητας

Η συλλογή TAG Heuer Carrera ανέκαθεν υπήρξε η απόλυτη έκφραση της συναρπαστικής παράδοσης της μάρκας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και είναι γνωστή για τους διαχρονικούς, σπορ και κομψούς χρονογράφους της. Από την παρουσίασή τους, πριν από περισσότερα από 60 χρόνια, από τον οραματιστή Jack Heuer, αυτά τα ρολόγια με τις καθαρές γραμμές και τις τέλειες αναλογίες τους είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και κατέχουν μια εξέχουσα θέση ανάμεσα στα εμβλήματα της ωρολογοποιίας. 

Το 2021, η νέα οικογένεια TAG Heuer Carrera Three Hands διατηρεί την ίδια φιλοσοφία και αναθεωρεί την πλούσια κληρονομιά της, προσθέτοντας ένα μοντέρνο άγγιγμα και το ίδιο πάθος για τη δημιουργία ρολογιών με ένα ξεχωριστό σχεδιασμό που επιτρέπει την απόλυτη ευκρίνεια στους οδηγούς, αλλά και σε όλους όσοι φορούν αυτό το θρυλικό ρολόι. Είναι μια δέσμευση που εμπνέει την εταιρεία εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια

Όπως λέει ο Frédéric Arnault, Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer: "Από την πρώτη του παρουσίαση, πριν δύο δεκαετίες, το TAG Heue rCarrera Three Hands βρέθηκε στο επίκεντρο όσων είχαμε να προσφέρουμε και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε μια νέα σειρά που συνδέει το ρολόι τόσο στενά με τις λαμπρές ρίζες τους, ενώ την ίδια ώρα διαπνέεται από τολμηρό μοντερνισμό και εκλέπτυνση. Με 4 εκδοχές και 13 νέα μοντέλα συνολικά, οι πελάτες μας και όσοι συλλέγουν τα ρολόγια μας σίγουρα θα βρουν το TAGHeuerCarrera που ταιριάζει στο lifestyle τους, απολαμβάνοντας την ίδια ώρα το μοναδικό του σχεδιασμό, την απαράμιλλη ευκρίνεια και όλα τα χαρακτηριστικά που το έχουν κάνει μια επιτυχία που διαρκεί τόσα χρόνια τώρα". 

TAG Heuer Carrera Three Hands: Η νέα γενιά

Η νέα γενιά της συλλογής TAG Heuer Carrera Three Hands παρουσιάζεται σε 13 μοντέλα που χωρίζονται σε 4 υποκατηγορίες, με διάμετρο κάσας από τα 29 ως τα 41 χιλιοστά. Όλα τους εμπεριέχουν τους στιλιστικούς κώδικες των χρονογράφων Heuer 02 που παρουσιάστηκαν πέρσι. Όλα τα μοντέλα έρχονται με μια κάσα από ατσάλιδώδεκα με μπρασελέ και ένα με δερμάτινο λουράκιμε μια επιλογή ανάμεσα σε μαύρο, μπλε, λευκό ή ασημί καντράν που αναδεικνύει το καινούργιο λογότυπο Carrera. 

TAG Heuer Carrera Date 39 mm και TAG Heuer Carrera Day Date 41mm: Τα μοντέλα των 39 και 41 χιλιοστών έρχονται με αυτόματο μηχανισμό Calibre 5 και μια νέα κάσα με βελτιωμένες λεπτομέρειες. Τα ρολόγια διαθέτουν το καινούργιο μπρασελέ σε μορφή Η, αλλά και μια έκδοση σε καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Το βασικό στοιχείο είναι η ευκρίνεια του καντράν, με πιο τολμηρούς δείκτες και καθαρές ενδείξεις. 

TAG Heuer Carrera Twin-Time Date 41mm: Το TAG Heuer Carrera Twin-Time είναι εξοπλισμένο με το μηχανισμό Caliber 7. Και αυτή η έκδοση διατίθεται με το μπρασελέ σε μοτίβο Η και πιο μεγάλους δείκτες. Το κομψό του σχέδιο ενισχύεται από ένα νέο κολάρο σε διχρωμία μπλε και ασημί για το διαχωρισμό ημέρας και νύχτας. 

TAG Heuer Carrera Date 29 mm: Το TAG Heuer Carrera Date 29 mm, με αυτόματο μηχανισμό Calibre 9 διαθέτει καινούργια κάσα και μπρασελέ. Η ένδειξη της ημερομηνίας βρίσκεται στη θέση ώρας 6, ενώ οι ενδείξεις ωρών είναι από διαμάντια. 

Η παρουσίαση της συλλογής TAG Heuer Three Hands ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία της TAG Heuer. Καθαρό εκλεπτυσμένο σχέδιο, ευκρίνεια. Η νέα γενιά Carrera Three Hands είναι μια νέα ανάγνωση ενός εμβληματικού ρολογιού. 

Αποκλειστικοί Εισαγωγείς: A. Stephanides Luxury Goods Ltd. Τις συλλογές ρολογιών Tag Heuer μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα A. Stephanides Luxury Goods Ltd και σε επιλεγμένους μεταπωλητές.

Στασάνδρου και Αφροδίτη γωνία 2, 1060, Λευκωσία +357 22757929, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 227, 3105, Λεμεσός +357 25587949

https://www.instagram.com/stephanidesluxurygoods/

https://www.facebook.com/StephanidesLuxuryGoods/

https://www.stephanidesluxurygoods.com/ 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας