Στην τελική ευθεία οι κατασκευαστικές εργασίες του Neo Plaza (pics)

InBusinessNews  05/08/2021 09:02
Στην τελική ευθεία οι κατασκευαστικές εργασίες του Neo Plaza (pics)

Στην τελική ευθεία οι κατασκευαστικές εργασίες του Neo Plaza (pics)

InBusinessNews  05/08/2021 09:02

Με ταχείς ρυθμούς ολοκληρώνονται και οι τελευταίες κατασκευαστικές εργασίες του Neo Plaza. Ολοκληρώθηκε ήδη η ασφαλτόστρωση των χώρων στάθμευσης, του βόρειου δρόμου, τα πεζοδρόμια πλακοστρώθηκαν και έχει περατωθεί ο έλεγχος του κρυφού φωτισμού. Οι τελευταίες πινελιές που απομένουν είναι η δενδροφύτευση και τα σκίαστρα.

neo 2

Παράλληλα, με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες από τους επαγγελματίες που έχουν ήδη εγκατασταθεί για την ολοκλήρωση της παρουσίας των καταστημάτων τους, προκειμένου οι χώροι τους να είναι έτοιμοι για το κοινό, στο μεγάλο άνοιγμα του Neo Plaza, τον Σεπτέμβριο.

neo 4

Όπως είναι γνωστό το σύγχρονο και πρωτότυπο εμπορικό πάρκο Neo Plaza, συνδυάζει τη σημαντική εμπορική δράση και την έντονη κοινωνικότητα με την ποικιλία των καταστημάτων -εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα-, και με πολλές δραστηριότητες  και ευκαιρίες αναψυχής για όλη την ημέρα και για όλες τις ηλικίες.

Η κεντρική πλατεία, που αποτελεί και τον ζωτικό πυρήνα του Neo Plaza περιβάλλεται από χώρους εστίασης, με εσωτερική και εξωτερική ταξινόμηση για απόλαυση και χαλάρωση παντός καιρού.

neo 5

Ο όλος σχεδιασμός του Neo Plaza που συνδυάζει τη Μεσογειακή κουλτούρα με τις σύγχρονες τάσεις των εμπορικών χώρων, περιλαμβάνει αναφορές στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου, προσαρμοσμένες στη μοντέρνα αισθητική, τη λειτουργικότητα, τις κλιματικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους, με ζωτικό στοιχείο ανάπτυξής του ένα ανοικτό και ασφαλές περιβάλλον.

Πληροφορίες για το έργο:
Το  Neo Plaza, χοροθετημένο σε πεδίο 55.000 τ.μ. και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της Λευκωσίας, στον κυκλοφοριακό κόμβο της Κοκκινοτριμιθιάς, προσφέρει ποικιλία δράσεων και δραστηριοτήτων, από απλούς περιπάτους σε ευχάριστο περιβάλλον, μέχρι shopping therapy και άθληση, και διασκέδαση, και γευστικές απολαύσεις. Όλα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, σε ένα νέο εναλλακτικό κέντρο πόλης, στις παρυφές της πόλης, με έντονο παλμό και ζωντάνια. Το νέο εμπορικό πάρκο της Κύπρου θα αποτελείται από 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας.

NEO 3

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας