Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Oλική αναμόρφωση και για το METRO της λεωφόρου Αγλαντζιάς (pics)

Τον κύκλο των ανακαινίσεων στις υπεραγορές METRO, σε παγκύπρια βάση, ολοκληρώνει η υπεραγορά στην Αγλαντζιά, η οποία τις τελευταίες ημέρες παραμένει κλειστή για τους πελάτες της, ώστε να ανοίξει ξανά με νέο και ανανεωμένο concept, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έλαβε το InbusinessNews, γίνεται ολική αναμόρφωση της υπεραγοράς που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αγλαντζιάς, ενώ σημειώνεται πως ολικό λίφτινγκ προηγήθηκε και για το κατάστημα στο Πλατύ, επίσης στην Αγλαντζιά. 

Οι εργασίες είχαν αρχίσει εδώ και κάποιο διάστημα, κατά το οποίο η υπεραγορά εξακολουθούσε να εξυπηρετεί τους πελάτες της, ενώ περί τα τέλη Ιουλίου έκλεισε προσωρινά για δέκα μέρες, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον κάτω όροφο και τους εξωτερικούς της χώρους. Το διάστημα που θα παραμείνει κλειστή η υπεραγορά είναι μικρότερο των δύο εβδομάδων, και αυτό λόγω των εργασιών που γίνονταν ταυτόχρονα με τη λειτουργία της, στις οποίες αναφερθήκαμε πιο πάνω.

Άνετοι διάδρομοι, νέα όψη και επιπρόσθετα προϊόντα  

Όπως και στις υπόλοιπες υπεραγορές, στην υπεραγορά της Αγλαντζιάς προστέθηκε ανελκυστήρας, ο οποίος θα βοηθήσει στην μεταφορά μεγάλου όγκου προϊόντων στον 2ο όροφο. Παράλληλα, οι διάδρομοι έγιναν πολύ πιο άνετοι για τους πελάτες και γενικότερα η νέα όψη της υπεραγοράς θα προσομοιάζει, πλέον, με τις υπόλοιπες υπεραγορές της αλυσίδας.  

Με τις αλλαγές που γίνονται, θα δοθεί η ευκαιρία ένταξης νέων προϊόντων στα ράφια της υπεραγοράς, η οποία θα διαθέτει, πλέον και πιο ολοκληρωμένα τμήματα.

 

Δειτε Επισης

Αυξήσεις τιμών έως 48% ενόψει Καθαράς Δευτέρας αλλά και σημαντικές μειώσεις
Οι εμπορικοί σύμμαχοι της Κύπρου-Από πού εισάγουμε και πού εξάγουμε προϊόντα
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Το κατάστημα του μέλλοντος ανοίγει την πόρτα του στο Cyprus Grocery Retail Conference
Στις τάξεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου το Superhome Center
Νicosia Mall: Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης
Τα υβριδικά αυτοκίνητα προσελκύουν τους αγοραστές-Τα top brands
Δέκα εντολές για το σεξ και το λιανικό εμπόριο
Βλέπει οφέλη για τα κέρδη των ναυτιλιακών εταιρειών από τις διαταραχές στην Ερυθρά ο Fitch
Ανεβάζουν τα μερίδια τους στην αγορά ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα