Μοναδική εμπειρία αγορών για τους ιδιοκτήτες σκαφών

Δελτίο Τύπου  26/03/2021 15:00
Μοναδική εμπειρία αγορών για τους ιδιοκτήτες σκαφών

Μοναδική εμπειρία αγορών για τους ιδιοκτήτες σκαφών

Δελτίο Τύπου  26/03/2021 15:00

Σε συνεργασία με τις υπεραγορές Αλφαμέγα προχώρησε η Μαρίνα Αγίας Νάπας για την παροχή υπηρεσιών παράδοσης αγορών στους ιδιοκτήτες σκαφών στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας στην Αγία Νάπα.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των υπεραγορών Αλφαμέγα στη διεύθυνση www.alphamega.com.cy/en

Οι ιδιοκτήτες σκαφών θα έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά από την άνεση των σκαφών τους μέσω απλής διαδικασίας. Η υπηρεσία περιλαμβάνει καθημερινή παράδοση στο χώρο των πελατών/ιδιοκτητών σκαφών.

Η παραπάνω συνεργασία αποτελεί την έναρξη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελάτων/ιδιοκτητών σκαφών, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία ηλεκτρονικών αγορών μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των υπεραγορών Αλφαμέγα στη διεύθυνση www.alphamega.com.cy/en ή να επικοινωνήσετε με την Μαρίνα Αγίας Νάπας στο τηλέφωνο (+357) 23 300 500.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας