Κωτσόβολος: Στον Άγιο Αθανάσιο το κατάστημα της Λεμεσού

Μαρία Στυλιανού  02/03/2021 07:25
Κωτσόβολος: Στον Άγιο Αθανάσιο το κατάστημα της Λεμεσού

Κωτσόβολος: Στον Άγιο Αθανάσιο το κατάστημα της Λεμεσού

Μαρία Στυλιανού  02/03/2021 07:25

Διώροφο κτήριo στην περιοχή Αγίου Αθανασίου θα στεγάσει το κατάστημα της εταιρείας Κωτσόβολος, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, η γνωστή ελληνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη τεχνολογίας, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο, έχει υπογράψει συμφωνία για την ενοικίαση καταστήματος που βρίσκεται στην κεντρική Λεωφόρο Αγίου Αθανασίου. Στο εν λόγω ακίνητο στεγαζόταν μέχρι πρότινος η εταιρεία iq option.

Πρόκειται για ένα μοντέρνας αρχιτεκτονικής κτήριο, το οποίο έχει έκταση 2600 τ.μ.

Διαβάστε ακόμα: Μ. Ηροδότου: Ολικό άνοιγμα κινηματογράφων τις επόμενες εβδομάδες

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Κωτσόβολος κατέρχεται στην Κύπρο με το ταυτόχρονο άνοιγμα δυο καταστημάτων, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό. Όπως είχε δημοσιεύσει το InBusinessNews τις προηγούμενες ημέρες, το κατάστημα της Λευκωσίας θα λειτουργήσει σε τριώροφο κτήριο έκτασης 3000 τ.μ., επί της γωνίας Λεωφόρου Μακαρίου Γ' και Μνασιάδου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Και τα δύο καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν επίσημα για το κοινό σε περίπου δύο με τρείς μήνες. Προς το παρόν, η εταιρεία προετοιμάζεται πυρετωδώς, ενώ ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού.

Διαβάστε ακόμα: Ακίνητα €2,3 εκατ στους ισολογισμούς REMU, ΑPS και ΚΕΔΙΠΕΣ

Η εταιρεία Κωτσόβολος αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας στην Ελλάδα, με 93 φυσικά καταστήματα στη χώρα, ένα σύγχρονο e-shop, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και το μεγαλύτερο επισκευαστικό κέντρο στον κλάδο. Κάθε χρόνο, εξυπηρετεί περισσότερους από 2,5 εκατ. πελάτες, ενώ την περσινή οικονομική χρονιά ξεπέρασε τα €538 εκατ. σε τζίρο, όντας στη δεκάδα των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών στη χώρα.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας