Κωτσόβολος: Στην καρδιά της Μακαρίου το πρώτο κατάστημα στη Λευκωσία

Μαρία Στυλιανού  25/02/2021 07:10
Κωτσόβολος: Στην καρδιά της Μακαρίου το πρώτο κατάστημα στη Λευκωσία

Κωτσόβολος: Στην καρδιά της Μακαρίου το πρώτο κατάστημα στη Λευκωσία

Μαρία Στυλιανού  25/02/2021 07:10

Σε γνωστό ακίνητο στην καρδιά της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία θα λειτουργήσει το πρώτο κατάστημα της εταιρείας Κωτσόβολος στην Κύπρο.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, τις προηγούμενες μέρες η γνωστή ελληνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη τεχνολογίας η οποία βρίσκεται στη διαδικασία επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο, έχει υπογράψει συμφωνία με ιδιοκτήτες τριώροφου κτηρίου που βρίσκεται επί της γωνίας Λεωφόρου Μακαρίου Γ' και Μνασιάδου στη Λευκωσία, για τις ανάγκες στέγασης του καταστήματος της. Στο εν λόγω ακίνητο στεγαζόταν στο παρελθόν το πολυκατάστημα του Ομίλου CTC με την ονομασία «Avenue», το οποίο σε μεταγενέστερο στάδιο μετονομάστηκε σε «Debenhams» και έκλεισε οριστικά το 2013.

Διαβάστε ακόμα: Altamira: Σπίτια από €45.000 και διαμερίσματα από €55.000

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία προτίθεται να ανοίξει παράλληλα και δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις του Ομίλου για την ενοικίαση «εμβληματικού» όπως μας λέχθηκε χαρακτηριστικά, κτηρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίσημο άνοιγμα των δύο καταστημάτων αναμένεται σε περίπου δύο με τρεις μήνες. Προς το παρόν, η εταιρεία προετοιμάζεται πυρετωδώς, ενώ ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού.

Διαβάστε ακόμα: Τρ. Κύπρου: Η διαχείριση της κρίσης, η μείωση κινδύνου και η πρόσθετη αξία

Η εταιρεία Κωτσόβολος αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας στην Ελλάδα, με 93 φυσικά καταστήματα στη χώρα, ένα εξαιρετικά σύγχρονο e-shop, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και το μεγαλύτερο επισκευαστικό κέντρο στον κλάδο. Κάθε χρόνο, εξυπηρετεί περισσότερους από 2,5 εκατ. πελάτες, ενώ την περσινή οικονομική χρονιά ξεπέρασε τα €538 εκατ. σε τζίρο, όντας στη δεκάδα των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών στη χώρα.

Διαβάστε ακόμα: Mangas Home Improvement: Το DIY στα φόρτε του

Η Κωτσόβολος τα τελευταία 6 χρόνια έχει πετύχει ανάπτυξη 58% μετά  από σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση, τις λειτουργίες και τα καταστήματά της και εισάγοντας, παράλληλα, μία σειρά από τεχνολογικές πλατφόρμες και καινοτομίες. Μάλιστα, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία του ομίλου Dixons Carphone και ορισμένα καταστήματά της θεωρούνται τα καλύτερα του είδους τους στην Ευρώπη.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας