Νέα εταιρική ιστοσελίδα από τον Όμιλο Olympia

Δελτίο Τύπου  29/01/2021 12:20
Νέα εταιρική ιστοσελίδα από τον Όμιλο Olympia

Νέα εταιρική ιστοσελίδα από τον Όμιλο Olympia

Δελτίο Τύπου  29/01/2021 12:20

Σε ανανέωση και αναβάθμιση της εταιρικής του ιστοσελίδας προχώρησε ο Όμιλος Olympia, με γνώμονα τη βέλτιστη παρουσίαση των πολυσχιδών δραστηριοτήτων του σε 5 επιχειρηματικούς κλάδους και 8 χώρες.  

Η νέα ιστοσελίδα φωτίζει τη νέα εποχή του Ομίλου, ως ένας Διεθνής Επενδυτικός Όμιλος με αποστολή του να δημιουργεί  μακροπρόθεσμη αξία για τις εταιρίες του, μέσα από μία φιλοσοφία επενδύσεων που στοχεύει στην ανάπτυξη εταιριών-ηγετών στους κλάδους τους, και παράλληλα να συνεισφέρει θετικά σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, ο οποίος βασίζεται στις πλέον σύγχρονες διεθνείς πρακτικές του web design, χρησιμοποιεί εκτενώς τη δύναμη της τεχνολογίας με εκτεταμένη χρήση visual εργαλείων, όπως εικόνες, βίντεο, infographics κ.ά., δημιουργώντας ένα ιδιαιτέρως φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον που αποτυπώνει το σύνολο της δραστηριότητας του Ομίλου με προσθήκη νέων ενοτήτων, όπως η Επενδυτική φιλοσοφία.   

olympianewebsite2

 
Η 40χρονη ιστορία του ομίλου και η μοναδική πορεία από μια οικογενειακή επιχείρηση σε ένα σύγχρονο, τεχνοκρατικό Όμιλο με ισχυρή διεθνή δραστηριοποίηση αναδεικνύεται στη νέα ιστοσελίδα, όπως και οι τομείς όπου ο Όμιλος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, η Εταιρική Διακυβέρνηση, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και φυσικά οι Άνθρωποι του Ομίλου.

Η νέα ιστοσελίδα διαθέτει αναβαθμισμένα κανάλια επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς και ενημερωμένη βιβλιοθήκη δημοσιογραφικού υλικού για τα μέλη του Τύπου. Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός έγινε από την εταιρεία Schema.gr

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας