Μάριος Αντωνίου: Προς την ορθή κατεύθυνση τα μέτρα που εξήγγειλε ο ΥΠΟΙΚ

Μάριος Αντωνίου: Προς την ορθή κατεύθυνση τα μέτρα που εξήγγειλε ο ΥΠΟΙΚ

Μάριος Αντωνίου: Προς την ορθή κατεύθυνση τα μέτρα που εξήγγειλε ο ΥΠΟΙΚ

Ορθή χαρακτήρισε την φιλοσοφία των μέτρων οικονομικής στήριξης των επιχειρήσεων που εξήγγειλε ο Υπουργός Οικονομικών, ο ΓΓ του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, Μάριος Αντωνίου ο οποίος υπογράμμισε πως εκ πρώτης όψεως φαίνεται να κινούνται προς την ορθή κατεύθυνση. Την ίδια ώρα, ο κ. Αντωνίου μιλώντας στο InBusinessNews απηύθυνε έκκληση προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα όπως υπερψηφίσουν τον κρατικό προϋπολογισμό ούτως ώστε να πάρει σάρκα και οστά η υλοποίηση των μέτρων οικονομική στήριξης που εξήγγειλαν οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας.

RELATED ARTICLESΠαράλληλα, ο Μάριος Αντωνίου εξέφρασε την ικανοποίηση του ΠΑΣΥΛΕ για την πρόθεση του Υπουργού Οικονομικών να επαναφέρει ενώπιον της Βουλής το νομοσχέδιο για κρατικές εγγυήσεις, την υπερψήφιση του οποίου, όπως είπε, είναι κάτι το οποίο επιζητεί ο Σύνδεσμος.

Επικρότησε, την ίδια ώρα, την απευθείας κρατική χορηγία προς τις επιχειρήσεις, πράγμα το οποίο επιθυμούσε ο Σύνδεσμος ώστε οι επιχειρήσεις να καλύψουν και μέρος των λειτουργικών τους εξόδων. Ωστόσο χρήζει διευκρινίσεων το εν λόγω σχέδιο για το ποιες οικονομικές δραστηριότητες θα καλύπτονται και το ύψος του ποσοστού. .

Τέλος, ανέφερε πως σε ό,τι αφορά το θέμα των ενοικίων δεν δόθηκε κάποια βοήθεια και εναπόκειται στην προθυμία των ιδιοκτητών κατά πόσον θα κάνουν χρήση των φορολογικών ελαφρύνσεων που εξήγγειλε το Κράτος.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας