Bakandys ΤΡΑΓΑΝΑΤΑ: Νέα οικογένεια κυπριακών παραδοσιακών «κουλουρκών».

Η Bakandys, μέλος του Ομίλου Εταιριών ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ, φέρνει στο τραπέζι του καταναλωτή ένα προϊόν εμπνευσμένο από τη Μεσογειακή διατροφή και την Κυπριακή παράδοση.
 
Τα Παραδοσιακά Χωρκάτικα Κουλλούρκα Bakandys ΤΡΑΓΑΝΑΤΑ είναι αποτέλεσμα διετούς ανάπτυξης και πολλών δοκιμών που εξελίχθηκαν μέσα από ενδελεχή ανάλυση της αγοράς. Με σεβασμό στις γαστρονομικές συνήθειες και τις ποιοτικές απαιτήσεις των Κυπρίων, η Bakandys εξέλιξε τις πατροπαράδοτες συνταγές τις, προσαρμόζοντας τα Bakandys ΤΡΑΓΑΝΑΤΑ στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
 
Με στόχο την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας και γεύσης, τα Bakandys ΤΡΑΓΑΝΑΤΑ ζυμώνονται και φουρνίζονται καθημερινά στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Bakandys, φτιαγμένα με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά. Το μυστικό συστατικό είναι το δικό τους προζύμι, που χαρίζει την μοναδική τραγανή και αφρούγια υφή ενώ προσδίδει στην υπέροχή τους γεύση. Η παραγωγή τους δε, διεκπεραιώνεται σε ολοκαίνουργιες γραμμές παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας, με καινοτόμες διαδικασίες και ακολουθώντας τα αυστηρότερα πρότυπα ελέγχου ποιότητας. Έτσι διασφαλίζεται ο παραδοσιακός τους χαρακτήρας, επιτυγχάνοντας άριστη ποιότητα στην πιο συμφέρουσα τιμή.
 
Τα κουλούρια Bakandys ΤΡΑΓΑΝΑΤΑ, κυκλοφορούν σε ελκυστικές και μοντέρνες συσκευασίες, με υλικά υψηλών προδιαγραφών που διασφαλίζουν τη φρεσκάδα και ποιότητά τους. Το matte υλικό συσκευασίας που επέλεξε η Bakandys αναδεικνύει την παραδοσιακή «κουλτούρα» των προϊόντων, ενώ η μεγάλη διαφάνεια στην πρόσοψη της συσκευασίας επιτρέπει στον καταναλωτή να δει με τα μάτια του την ψηλή ποιότητα και ομοιόμορφο ψήσιμο των κουλουριών. 
 
Με 5 μοναδικές κυπριακές συνταγές, «Ολικής Άλεσης», «Μυρωδάτα», «Σιταρένια», «Κριθαρένια» και «Σίκαλης», αποτελούν μια ιδανική επιλογή για ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Τα Bakandys ΤΡΑΓΑΝΑΤΑ ξεκίνησαν ήδη να πωλούνται σε όλες τις υπεραγορές καθώς και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης. 
 
 

Δειτε Επισης

Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων