ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ: Έκκληση στους καταναλωτές να μην πανικοβάλλονται

InBusinessNews  24/03/2020 12:21
ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ: Έκκληση στους καταναλωτές να μην πανικοβάλλονται

ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ: Έκκληση στους καταναλωτές να μην πανικοβάλλονται

InBusinessNews  24/03/2020 12:21
Έκκληση προς το καταναλωτικό κοινό να μην πανικοβάλλεται απευθύνουν οι Υπεραγορές οι οποίες διαβεβαιώνουν πως θα παραμείνουν ανοικτές με διευρυμένο ωράριο για να εξυπηρετείται το κοινό, ενώ παράλληλα υπάρχουν διαβεβαιώσεις και από τις εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας προς τις Υπεραγορές πως οι εισαγωγές προϊόντων γίνεται κανονικά και δεν πρόκειται να παρατηρηθούν οι οποιεσδήποτε ελλείψεις.

RELATED ARTICLESΟι διαβεβαιώσεις έρχονται τόσο από τον εκτελεστικό γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών, Ανδρέα Χατζηαδάμου όσο και από τον γενικό γραμματέα του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου Μάριο Αντωνίου, καθώς υπήρξε παρερμηνεία του διαγγέλματος του Προέδρου της Δημοκρατίας και του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας για περιορισμούς στη διακίνηση, με αποτέλεσμα από το πρωί να παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε Υπεραγορές και άλλα καταστήματα τροφίμων, και να δημιουργούνται ουρές.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες θεώρησαν πως μετά τις 6 το απόγευμα που τίθεται σε ισχύ το διάταγμα για τα περιοριστικά μέτρα διακίνησης, οι υπεραγορές και τα καταστήματα τροφίμων θα είναι κλειστά και έτσι έσπευσαν να εξασφαλίσουν προμήθειες. Ωστόσο, τόσο ο κ. Χατζηαδάμου όσο και ο κ. Αντωνίου διαβεβαίωσαν πως οι Υπεραγορές θα παραμείνουν ανοικτές με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, ακόμη και την 25η Μαρτίου, για την εξυπηρέτηση του κοινού, ακολουθώντας τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ.

Την ίδια ώρα, επισήμαναν πως ο κόσμος ανταποκρίνεται και συμμορφώνεται χωρίς καμία αντίδραση στο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας για εξυπηρέτηση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού κατά τις πρωινές ώρες λειτουργείας, μέχρι τις 10 π.μ.

Παράλληλα, καθησυχάζουν το κοινό πως δεν πρόκειται να παρατηρηθούν οποιεσδήποτε ελλείψεις προϊόντων στην αγορά, καθώς η εφοδιαστική αλυσίδα λειτουργεί κανονικά και η τροφοδοσία των υπεραγορών γίνεται απρόσκοπτα, ενώ διαβεβαιώσεις δόθηκαν και από τις εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας ότι συνεχίζονται οι εισαγωγές προϊόντων.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας