Η Ice® Power στρέφει την προσοχή στον ρόλο της σωματικής άσκησης στην καταπολέμηση της οστεοαρθρίτιδας

Η Ice®️ Power, η σημαντικότερη εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων κρυοθεραπείας στην Κύπρο, στρέφει την προσοχή στον ρόλο της σωματικής άσκησης στην καταπολέμηση της οστεοαρθρίτιδας, επιχειρώντας έτσι να βοηθήσει χιλιάδες άτομα που βιώνουν καθημερινά τα επώδυνα επακόλουθά της. 

Τι Είναι η Αρθρίτιδα 
Η αρθρίτιδα αποτελεί μια ομάδα εκατό και πλέον συγγενών νοσημάτων που προκαλούν φλεγμονές στις αρθρώσεις, περιλαμβανομένης της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, του λύκου και, φυσικά, της οστεοαρθρίτιδας. 

Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια χρόνια, προοδευτικά επιδεινούμενη πάθηση που πλήττει τον αρθρικό χόνδρο και προκαλεί τη δημιουργία νέου οστού στην περιοχή. Δυστυχώς, αποτελεί τη συχνότερη εμφανιζόμενη οστική πάθηση, ιδιαίτερα στις γυναίκες τρίτης ηλικίας, που ταλαιπωρούνται σοβαρά από τα επώδυνά της συμπτώματα. 

Ωστόσο, πρόσφατες έρευνες κατέδειξαν την αξία της σωματικής άσκησης τόσο για τη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης της νόσου, όσο και για τη βελτίωση των συμπτωμάτων της. 

Σωματική Άσκηση Καταπολεμά τα Συμπτώματα της Οστεοαρθρίτιδας 
Μολονότι είναι διαδεδομένη η άποψη ότι ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα πρέπει να αποφεύγουν τη γυμναστική για να προστατέψουν από βλάβη και καταπόνηση τις αρθρώσεις τους, πρόσφατες έρευνες απέδειξαν πως η τακτική και ήπια σωματική άσκηση μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της νόσου και των συμπτωμάτων της, βελτιώνοντας παράλληλα τη μυοσκελετική κινητικότητα της ασθενούς. 

Το μυστικό έγκειται στην επιλογή των κατάλληλων τύπων άσκησης,  πάντοτε σε συνεννόηση με κάποιον ειδικό υγείας. 
•    Ασκήσεις Εύρους Κίνησης για Περισσότερη Ευελιξία 
Όσοι πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα συχνά περιορίζουν την κινητικότητά τους για να μειώσουν τον πόνο. Με τον τρόπο αυτό, όμως, απλά επιτείνουν τη δυσκαμψία των μυών τους, κάνοντας την κίνηση της άρθρωσης ακόμη πιο επώδυνη – και την οποιαδήποτε καθημερινή εργασία εξαιρετικά επίπονη.  
Αντίθετα, ασκήσεις που περιλαμβάνουν την κίνηση της άρθρωσης σε όλο της το εύρος προσδίδουν ευελιξία στην άρθρωση, διατηρώντας την στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση, κάνοντας την καθημερινότητα του ασθενούς πιο ευχάριστη και παραγωγική. 
•    Αεροβική και Ασκήσεις Αντοχής
Οι αεροβικές ασκήσεις, εκτός του ότι συμβάλλουν στη διατήρηση υγιούς βάρους, ενισχύουν την καρδιαγγειακή λειτουργία και αυξάνουν την αντοχή, κάνοντας έτσι τις καθημερινές εργασίες λιγότερο κουραστικές. Επιπρόσθετα, εκτονώνουν την ένταση και το άγχος, συμβάλλοντας έτσι σε βαθύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο και σε μια πολύ καλύτερη διάθεση. 
•    Ασκήσεις Μυϊκής Ενδυνάμωσης
Όσο ισχυρότεροι είναι οι μύες, τόσο καλύτερα υποστηρίζουν και προστατεύουν τα οστά και τις αρθρώσεις, ιδιαίτερα σε περίπτωση κάποιου χτυπήματος.  

Κρυοθεραπεία – Εξαίρετος Σύμμαχος κατά της Οστεοαρθρίτιδας 
Η ολιγόλεπτη μείωση της θερμοκρασίας στην πάσχουσα περιοχή μειώνει την οξύτητα του πόνου, ιδιαίτερα σε μικρές αρθρώσεις, όπως τα δάχτυλα και τον καρπό.

Η πρωτοποριακή σύνθεση της Ice®️ Power Arthro Creme από μενθόλη, έλαια ευκαλύπτου, γλυκοζαμίνης, χονδροϊτίνης και MSM επιφέρει μείωση της θερμοκρασίας στην περιοχή εφαρμογής και ανακουφίζει γρήγορα και αποτελεσματικά από τον πόνο και το οίδημα στην περιοχή των αρθρώσεων, αυξάνοντας παράλληλα την κινητικότητά τους.

Η μεθυλσουλφονυλμεθάνη (MSM) είναι μια θειική ένωση που αφομοιώνεται εύκολα από το ανθρώπινο σώμα και χρησιμοποιείται ευρέως στη θεραπεία αρθρικών παθήσεων όπως η οστεοαρθρίτιδα, η αρθροπάθεια και η τενοντίτιδα.

Η Marathon Trading ως επίσημος διανομέας των προϊόντων Ice®️ Power, καλεί ασθενείς που υποφέρουν από τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας να επισκεφτούν τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας και να ανακαλύψουν τη μοναδική κρυοθεραπευτική δράση της Ice®️ Power Arthro Cream.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν:
www.icepower.com/gr/ice-power-arthro-creme 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά